Mit tennétek, ha kiderülne, hogy megcsalt a férjetek, de még a házasságotok előtt, kapcsolatotok elején?
Véleményem szerint aki erre azt mondja, hogy "ott hagyná azonnal", annak soha nem lesz boldog, hosszú kapcsolata. Egy házasságban mind a két félnek tudni kell alkalmazkodni a másikhoz, és néha megbocsájtani a kisebb hibákat. Egy évekkel ezelőtti félrelépésen, ami ráadásul a kapcsolatotok elején volt, szerintem túl lehet lépni. Nem mondom, hogy nem jár fájdalommal, de ha azóta jól vagytok, akkor emiatt felesleges felrúgni egy jól működő házasságot.
Persze ez az én véleményem, biztos lesznek akik másképp vélekednek.
Nem tudom, valószínűleg folyton azon kattognék mikor tette meg a kiderült eseten kívül.
Ráadásul az én férjem kötetlen munkaidőben dolgozik, nem akarnék mindig azon gondolkozni hogy tényleg dolgozik-e.
Szóval nehéz lenne, nem biztos hogy lenne értelme így folytatni.
én még az esküvő előtti napon is megcsaltam és akkor mi van?
azóta se tudja, pedig szinte minden nő ismer a környéken már.
Igy is van, dongesd a melled te ferfiallat...
Pffff...
és milyen büszkén nézett rám az esküvőn...
hogy itt van élete szerelme, én meg épp a tegnapi kalandra gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!