Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ment tönkre kapcsolatotok, házasságotok xbox miatt?
ps2 miatt majdnem. Hazajön puszi, és csüccs elé estig.
Közben enni kér, inni kér, kiabál a játékkal.
Azután kötöttünk egy fogadást: könyvmolykodás kontra playstation, ki bírja tovább. Közben felfedeztük újra egymást. Kirándultunk, elmentünk vacsorázni, moziba...
Egy hét után visszaesett. Ekkor csúnyán ráripakodtam, hogy én azért feledkezek inkább a könyvekbe, mert nem bírom elviselni amit csinál. Elmondtam hogy rosszul esik, hogy abból a hülye gépből áll az élete, elsírtam, hogy milyen jó volt az az egy hét, amikor újra egymásra találtunk. Ráadásul nagyon megijedek én is és a baba is a hasamban amikor ordítozik.
Néha-néha a barátjával leül elé autóversenyre és verekedősre, a többit odaadta az öccsének.
Beszélj vele, mindenképp. Tudom jól, hogy az ilyesmi nem állapot!
nem xbox,hanem valami hülye számitógépes játék...
Kb fél év után nagyon meguntam,kiszedtem a videókártyáját egy rosszabbra amivel nem futott,letöröltem a játékot,felöltöztem csinibe és megmondtam hogy vagy velem játszik vagy keresek én is egy játszótársat de az igazi lesz...
Évek óta maximum a telefonján játszik meló közben ha unatkozik:)
3 éve együtt, 2 éve együtt is lakunk.
Az én ellenségem a: wow és a póker. Ez minden mennyiségben. Eleinte nem zavart, mert eléggé más az érdeklődési körünk, amíg wowozott, addig én mondjuk megnéztem egy pszichothrillert dvd-n, de mikor már a gép elől szedtem össze a mosogatnivalót, és délutános műszak előtt elfelejtett ebédleni (jó h a buszt nem késte le) akkor kicsit bepipultam és kiosztottam, majd felhívtam a figyelmét arra h ez már erős függőség, és tegyünk valamit ellene. Később odáig fajultak a dolgok, hogy megkértem, válasszon: az ámítógép vagy én.
Mára a helyzet továbbra is változatlan, éppen albérleteket nézegetek... :-((
Lányok kössetek kompromisszumot. Határozzátok meg mennyi időt tölthet a gép, ps előtt. Kevesebb legyen mint ami általában szokott. Fokozatosan rövidíteni, de egy min idő megmaradhat. A szex nagy úr, ezzel lehet zsarolni.
Ha semmi változás és tényleg hónapok évek óta csinálja akkor nincs mese, egy időre költözzetek el.
Ha majd nem lesztek akkor majd lesz sírás-rívás.
Ha nem fut utánad (akkor itt vagyok én :D ) akkor jobb is lépni mert csak elhatározással lehet lemondani ilyen dologról. Ha az nincs meg, és erősebb a szerelemnél akkor Finis ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!