Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás után milyen maradt a kapcsolatotok?
Ez miért lenne rossz? Legalább a gyerek nem azt látja, hogy anya, meg apa gyilkolják egymást, ahányszor csak találkoznak.
mert nálunk ez van, 2 év eltelte után is. pedig már nagyon unom. Amikor találkozunk, inkább nem is szólok az exemhez, és legalább ezt várnám tőle is. De ő a legtöbb esetben nem bírja ki utcán üvöltözés nélkül... Ez nagyon gáz, mert látom, hogy ilyenkor mit érez a gyerekem, akinek a feje fölött történik mindez.
36f
Hasonló a helyzet. A válás durva volt, most a gyerek miatt igyekszünk visszafogni magunkat, és ez elég jól is sikerül. Barátok nem leszünk, de néha megtalál a problémáival...én sem tartanám vele a kapcsolatot, ha nem lenne a fiunk.
42N
Ha csak a gyerek miatt tarta vele a kapcsolatot akkor nem lehet igazi barátság.
Üdvözlettel: Dr. Rublencik Zsolt PhD
Nekünk durva volt a válás előtt, váláskor lehiggadtak a kedélyek, akkor még beszéltünk is egymással. De azóta...
A volt férjemet nem érdekli a közös lányunk, eltelt már 7 év a válás óta. Még egy csomag rágógumit nem vett a gyereknek. Ha összefut vele exanyóséknál akkor is csak futtában böffen neki egy köszönést.
A lányomat sajnálom nagyon, hogy ennyire böszme apja van. Én soha nem szóltam rá egy rossz szót sem, soha nem beszéltem az apjára.
Mindig mindent őszintén megbeszélünk mi ketten, anya-lánya.
Az exférjem és köztem soha nem lesz már normális viszony, mert egyrészt soha nem találkozunk, másrészt meg ismerem, ha találkoznánk is úgy tenne mintha soha nem ismert volna, és ugyebár ezt várja el tőle a jelenlegi élettársa is. De engem hidegen is hagy!
Drága lánykám pedig kénytelen volt elfogadni ezt a helyzetet hogy milyen is az apja valójában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!