Nős férfiak, van olyan nő az életetekben, akire még a házasságotok után is gondoltok, akit még a házasságotok után sem felejtettetek el?
én fordított helyzetben vagyok, nő vagyok!
de a Lajost nem tudom elfelejteni...ahogy a nyelvével játszott rajtam, mint egy hangszeren, és én megrezdültem, minden egyes érintésére.
azóta offline módban élem az életem a jelenlegi párommal.
Azért ez elég hülye kérdés.
Az esküvői ceremóniának ez nem a része:
Tehát természetes, hogy akár férfi, akár nő az illető, időnként eszébe jut az ex. Akár jó, akár rossz értelemben, még akivel rossz is volt a kapcsolat, egy-egy kellemes emlék bevillanhat. Akinek ilyen nincs, az nem árt, ha felkeresi az orvosát és kivizsgáltatja magát, mert súlyos memóriaproblémái vannak.
Nem hülye kérdés, csak nem látsz pontosan a kérdés mögé.
A kérdésemnek ugyanis a lényege az, hogy van-e olyan nő az életedben, aki akkora benyomást tett rád pozitív értelemben, hogy a mai napig nem tudod teljesen elfelejteni, esetleg "titkos" szerető, vagy még táplálsz iránta érzelmeket stb.
Án is így tudom. Esetemben 4 férfiből három megpróbált később újból összejönni velem, de én addigra én már túl voltam rajtuk.
A válást is legtöbbször a nők kezdeményezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!