Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Üdv! Szerintetek meddig tartható fent egy házasság, ha azt érzem örökké, hogy már csak megszokásból van velem?
Sajnos anyukám 130 km- re lakik tőlünk, nincs hová mennem.
Van egy lányunk most volt három éves.
Ő az én szemem fénye, akiből erőt merítek nap mint nap.
Amikor még pici volt, már akkor kezdődtek bennem ezek az érzések.
Bizony tett is érte a férjem nem kicsit. Abban az időben 6 naponta aláttuk , mert a munkahelye itt volt Pesten. Egy véletlen alkalommal az unokái megkérdezte, hogy miért nem jelöli vissza a párom őt a facebook- on. Én meg csak néztem, mint egy hülye, mert fogalmam sem volt, hogy fel van regisztrálva.
Hát itt kezdődött minden.
Tök béna így telefonról gépelni.
Nem az unokái, az unokahugi. Bocsi!
Felvoltam regisztrálva, Ő ezt tudta.
Azért esett baromi szarul, hogy nem jelölt ismerősnek.
Az első feleség és annak az egész pereputtya bezzeg az ismerőse.
Ez normális szerintetek?
Persze, hogy próbáltuk megbeszélni. Ezerszer!!!
Szerinte beteg vagyok, menjek orvoshoz.
"hogy nem jelölt ismerősnek"
Hát ez nem igaz. Van olyan, hogy az anyuka sms-ben szól a fiának: Kész a vacsora!
A megszokás nem rossz dolog, csak ha átmegy érdektelenségbe. Ez ellen mindkettőtöknek tenni kell. Hogy szeret-e, azt lemérheted a hozzád való beszédén, érintéseken, a szex közbeni gyengédségen, az összemosolygásokon és az együttes nevetéseken, a mindennapok megbeszélésén. Ne a problémát rágd folyamatosan, hanem tegyél ellene, közös programokkal, esti nyársalással, barátok meghívásával, vagy egyszer passzold le a gyerkőcöket, és menjetek el egy csendes fürdőbe, csak ketten. Próbálkozz.
Sok sikert!
Feco
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!