Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Üdv! Szerintetek meddig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Üdv! Szerintetek meddig tartható fent egy házasság, ha azt érzem örökké, hogy már csak megszokásból van velem?

Figyelt kérdés

2013. aug. 28. 09:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%
A megszokás a dolgok halála. Mint vastag porréteg, elfedi a ragyogó eredeti érzést. Ott van az pedig.. Meg kell próbálni kiásni.. Néha az segít, ha egyedül marad hosszabb - rövidebb ideig, aki megszokásból teszi dolgait - és maga ássa ki, amit eltemetett. El tudsz menni pár napra? Egyből magához tér.
2013. aug. 28. 10:00
 2/12 anonim ***** válasza:
És próbáltad már vele megbeszélni? Egy házasság bármeddig fenntartható, a kérdés már csak az, hogy minek és mennyire érzi magát jól benne a két fél.
2013. aug. 28. 10:06
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a megszokás önmagában egyáltalán nem gond. A probléma ott kezdődik, ha már semmit nem hajlandó tenni az ember a párjáért, csak beleposhad a szürke hétköznapokba.
2013. aug. 28. 10:39
 4/12 A kérdező kommentje:

Sajnos anyukám 130 km- re lakik tőlünk, nincs hová mennem.

Van egy lányunk most volt három éves.

Ő az én szemem fénye, akiből erőt merítek nap mint nap.

Amikor még pici volt, már akkor kezdődtek bennem ezek az érzések.

Bizony tett is érte a férjem nem kicsit. Abban az időben 6 naponta aláttuk , mert a munkahelye itt volt Pesten. Egy véletlen alkalommal az unokái megkérdezte, hogy miért nem jelöli vissza a párom őt a facebook- on. Én meg csak néztem, mint egy hülye, mert fogalmam sem volt, hogy fel van regisztrálva.

Hát itt kezdődött minden.

2013. aug. 28. 10:42
 5/12 anonim ***** válasza:
Azért a fb nem az erkölcsi fertő maga.. regisztrálj te is és jelöld. Neked is tenni kell, hogy ne szürküljön el a kapcsolat. Szervezz családi kirándulást, sétát, új helyen lenni néha: kiemelkedni a megszokásból.
2013. aug. 28. 10:47
 6/12 A kérdező kommentje:

Tök béna így telefonról gépelni.

Nem az unokái, az unokahugi. Bocsi!

2013. aug. 28. 10:50
 7/12 A kérdező kommentje:

Felvoltam regisztrálva, Ő ezt tudta.

Azért esett baromi szarul, hogy nem jelölt ismerősnek.

Az első feleség és annak az egész pereputtya bezzeg az ismerőse.

Ez normális szerintetek?

Persze, hogy próbáltuk megbeszélni. Ezerszer!!!

Szerinte beteg vagyok, menjek orvoshoz.

2013. aug. 28. 11:08
 8/12 anonim ***** válasza:
nem mond hülyeséget az 1. Én is éreztem hasonlót, a férjem hazautazott egy időre a családjához segíteni, addig én egyedül voltam, mire hazajött, megint alig vártam, szerelmes voltam újra, mint az elején. Igaz, ez csak pár napig tartott, de rájöttem, hogy nem vele van a hiba, hanem monoton az életünk, kell a változatosság.
2013. aug. 28. 16:52
 9/12 anonim ***** válasza:

"hogy nem jelölt ismerősnek"

Hát ez nem igaz. Van olyan, hogy az anyuka sms-ben szól a fiának: Kész a vacsora!

2013. aug. 28. 18:24
 10/12 anonim válasza:

A megszokás nem rossz dolog, csak ha átmegy érdektelenségbe. Ez ellen mindkettőtöknek tenni kell. Hogy szeret-e, azt lemérheted a hozzád való beszédén, érintéseken, a szex közbeni gyengédségen, az összemosolygásokon és az együttes nevetéseken, a mindennapok megbeszélésén. Ne a problémát rágd folyamatosan, hanem tegyél ellene, közös programokkal, esti nyársalással, barátok meghívásával, vagy egyszer passzold le a gyerkőcöket, és menjetek el egy csendes fürdőbe, csak ketten. Próbálkozz.

Sok sikert!

Feco

2013. szept. 3. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!