Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Akik csak muszájból szexelnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik csak muszájból szexelnek a párjukkal, miért teszik?

Figyelt kérdés

2013. aug. 25. 12:33
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
74%
...mert muszáj!
2013. aug. 25. 12:34
 2/16 anonim ***** válasza:
49%
Gondolom van valami hátsó ok, amiért mégis hajlandó lefeküdni vele, hiába rossz a szex.
2013. aug. 25. 12:38
 3/16 anonim ***** válasza:
44%

Nálunk az ok a házasságunk. Jól kijövünk, tökéletes pár, de piszok rossz szerető.

Na de ez még nem ok a válásra. Legalább is nálam. A gyereknek apa kell. Ennyit megér.

2013. aug. 25. 12:45
 4/16 anonim ***** válasza:
42%
A tökéletességbe nem tartozik bele, hogy jó a szex? Nekem ez magas! :)
2013. aug. 25. 12:54
 5/16 anonim ***** válasza:

Hogy hamarabb szabaduljanak!:)

Persze a muszájnak is vannak fokozatai!

2013. aug. 25. 13:00
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
3-as: Mit értesz pontosan azalatt, hogy "piszok rossz szerető"?
2013. aug. 25. 13:09
 7/16 A kérdező kommentje:
3-as: és ez csak a házasságban derült ki?
2013. aug. 25. 13:16
 8/16 anonim ***** válasza:
63%
Egyszerűbb, mint megoldani a problémát. Nem kell elmondani a másiknak, hogy baj van (kellemetlen beszélgetés), nem kell tenni a probléma ellen. Azt persze elfelejtik, hogy a szexualitás tanulható, csakhát időt és energiát kell fektetni bele.
2013. aug. 25. 14:41
 9/16 anonim ***** válasza:

3as vagyok. Igen csak a házasságban derült ki. De nem a házasság miatt lett olyan amilyen. Én inkább az "új" munkahelyének tudom be. Ugyanis azóta lett ilyen. Ez vagy elmúlik egy esetleges munkahelyváltással vagy nem.

Nekem a szex nem olyan fontos, hogy kenyér törésre vigyem a dolgot. Mivel lenne nekem az jobb ha szakítanánk és találnék egy másik férfit aki ugyan bitang jó az ágyban, de semmi másra nem alkalmas.

Piszok rossz szerető alatt azt értem, hogy unalmas, monoton, kiszámítható. "Megadom magam tégy velem amit akarsz" hozzá állás. Nincs letámadás, nincs semmi szenvedély.

2013. aug. 25. 15:57
 10/16 anonim ***** válasza:
91%

Megértem a 3-ast, nekem is volt ilyen kapcsolatom. Sajnos a kommunikáció sem vezet jóra sok esetben, én pl anno próbáltam elmondani a páromnak, hogy mi nem jó, mit csináljunk máshogy, de az lett a vége hogy megsértődött hogy ő nekem nem elég jó, bénának tartom, és felnőtt férfi létére nem fog szerencsétlenkedni meg próbálkozni mint egy szűzfiú. Sokszor úgy van vele az ember, hogy inkább hagyja, legyen ahogy akarja, essünk túl rajta, mert ettől elégedett lesz és boldog, és ha a boldogságához az én színlelésem kell, akkor legyen. Nem játszik központi szerepet az életemben a szex, igazából nagyon ritkán is kívánom, viszont ha ezt az áldozatot kell hoznom egy olyan kapcsolatért, amiben minden más, számomra fontos dolog működik, akkor nem fogok rajta problémázni.

A másik eset meg amikor zsarolják, kényszerítik az egyik felet (többnyire a nőt) a szexre, ez viszont undorító.

2013. aug. 26. 05:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!