Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A egyik rokonomról a volt párja kitett egy videót ahol szexelnek mit tehetünk ez ügyben?
Hány éves a csaj? Mert ha 18. alatt volt még, tehettek feljelentést a rendőrségen. (Btk.204.§.)
Egyébként én elkocognék az első bíróságra fogadónapon és megérdeklődném, hogy ez melyik törvényi tényállást meríti ki. Szerintem simán belefér a rágalmazás, becsületsértés kategóriába, mert a csaj tudta nélkül tette ki.
Tegyük hozzá, hogy a rendőr a lezáratlan biciklire és a simán csak beriglizett sufnira is azt mondja, hogy kötelességed lett volna értékkel arányosan megvédeni a cuccaidat. A jelszó addig jelszó, míg egy ember tudja. Nem mentség, hogy informatikai analfabéta valaki. Nincs az a szeretet, amiért kiadod a jelszavadat, ez nyilvánvaló kéne legyen. Mivel a jelszónak az a funkciója, hogy a te személyes e-holmid közt a te felügyeleted alatt lehessen turkálni.
Mellesleg törölni nem érdemes, a láthatóságát kéne "csak én"-re állítani, és intézkedni, hogy a face a felhasználó hozzájárulásával kiadja a magyar zsaruknak azt az egy infót, hogy hol és mikor rakták ki azt a bejegyzést. Nem valószínű, hogy a face lesz olyan kedves kiadni bármit is, ami nem magyar szerveren van (tehát nem kötelezi a rá vonatkozó törvény), és egyetlen magyar szervere sincs, de hátha... Valószínűleg a tökük tele van nekik is az ostobákkal, akik nem értik még mindig, hogy mire való az a náthás jelszó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!