Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A egyik rokonomról a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A egyik rokonomról a volt párja kitett egy videót ahol szexelnek mit tehetünk ez ügyben?

Figyelt kérdés
2013. jún. 24. 00:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
70%

A fent leírtak mind hibásak. Más accountjával visszaélni BŰNCSELKMÉNY a télen volt rá példa, hogy valaki belépett az én accommmal egy tanulmányi rendszerbe, és leadta a vizsgámat, hogy ő beférjen, persze a tudtam nélkül. Bizonyítható volt, mert a rendszer naplózta, hogy mikor melyik IP-ről jelentkeztem be, az pedig helyrajzi számhoz köthető, én pedig ott még a büdös életben nem jártam. Kiderült, hogy ez-még ha én nem is vigyáztam a jelszavamra olyan mértékű bűncselekmény, amiért 2 évet is kaphat. A főiskola nem akart botrányt, ezért rávettek, hogy ne legyen feljelentés, végül is engedtek vizsgázni.

MÁS:

Ha közterületre mész, azzal hozzájárulsz, hogy bárki lefotózzon/videózzon. Otthon a zuhany alatt, a hálószobában engedélyt kell kérni a készítésre, és a terjesztésre is. Itt nincs szó engedélytől, tehát az illető bőven feljelentheti a drága szerelmét.

2013. jún. 26. 07:56
 12/19 anonim ***** válasza:
Ne keverjük már a Neptunt a Facebook-al. :D:D:D:D
2013. jún. 26. 14:53
 13/19 anonim ***** válasza:

Két perc alatt meg lehet csinálni, hogy senki ne tudjon belépni a facebook-profilotokba, akkor sem, ha tudja a jelszót:

Menj erre a linkre és a bejelentkezés jóváhagyásánál pipáld ki a négyzetet, így senki nem tud felmenni rajtad kívül a facebook-odra:

[link]

Ehhez itt meg kell adnod a telefonszámodat, mert ha ismeretlen helyről vagy eszközről akar valaki felmenni, akkor küld egy kódot a mobilodra a Facebook:

[link] és csak akkor enged fel bárkit is, ha azt beírja.

2013. jún. 28. 12:00
 14/19 anonim ***** válasza:
^Persze némelyik telefonos app nem kezeli ezt, de az átlag fészbukkolót ez nem érinti, és a két perc alatt kitalálható jelszó se probléma többé.
2013. jún. 29. 05:41
 15/19 anonim ***** válasza:
Nem Neptunom van, és ebből a szempontból teljesen mindegy, mert a törvény nem tanulmányi rendszerekre vonatkozik, hanem bármely accountra.
2013. jún. 30. 18:38
 16/19 anonim válasza:
Ha a volt rokonod párját ez zavarja, akkor ő tud tenni az ügyben!
2013. júl. 3. 10:35
 17/19 anonim ***** válasza:

#11-esnek igaza van, a facebook, a neptun, a gmail, a freemail stb mind informatikai rendszenrek minősül. Minden egyes regisztrált Identitás jogokkal rendelkezik. Amennyiben valaki más illetéktelenül belép ezekbe (akkor is kiscica a jelszó) számítástechnikai rendszer és adatok elleni bűncselekményt követ el (rosszabb esetben levéltitok megsértését, ami súlyosabb)

"A számítástechnikai rendszerbe történő jogosulatlan belépés

E bűncselekményért felel, aki számítástechnikai rendszerbe a számítástechnikai rendszer védelmét szolgáló intézkedés megsértésével vagy kijátszásával jogosulatlanul belép, vagy a belépési jogosultsága kereteit túllépve, illetőleg azt megsértve bent marad .

A bűncselekmény a jogosulatlan belépéssel, illetve bennmaradással már akkor is befejezetté válik, ha az elkövető a számítástechnikai rendszerben tárolt vagy feldolgozott adatokban nem végez változtatást, vagy nem törli azokat. A bűncselekmény elkövetője bárki lehet, bennmaradás esetén természetesen az a személy is, aki egyébként jogszerűen lépett be a rendszerbe."

[link]

2013. júl. 3. 11:03
 18/19 anonim ***** válasza:
Jaj emberkék, ha minden úgy lenne, mint ami a törvénykönyvbe le van írva... Sajnos nem így van, rendőrségen kb. kinevetnek, nem foglalkoznak ilyen idiótákkal...
2013. júl. 3. 19:28
 19/19 anonim válasza:
Azért szánom a hülyéket... saját facebookjáról nem tud törölni 1 tetves videót. -.-'
2013. júl. 4. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!