Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 éves nő vagyok és unom a családi életet mert nem szeretem a férjem? El akarok hagyni a férjem mert nem szeretem már és muszájból ne akarok vele lenni! Hogyan közöljem?
Hagyd ott a férjed, de a gyereket hagyd nála! Te nem vagy való sem feleségnek, sem anyának! Te a gyerekedet sem szereted, csak saját magadat.
A házasság nem mindig csupa napfény! A gyerekednek az az érdeke, hogy családban, az apjával nőjön fel, nem egy olyan anyával, aki unja a családosdit! Minek szültél akkor gyereket?
ma 15:15
Nem kell gratulálni.Mondtam hogy nem kérek kioktatást és ítélkezést!Mindennek oka van a részletekbe nem akarok bele menni és nem is szeretném azt fírtatni pláne nem idegenekkel.
Leülteted a férjed és megmondod neki hogy el akarsz válni.Kérdezni fogja miért ugy hogy valami indokot mondanod kellene.
Eldöntöted és kész,van ilyen.
Csak ne sumákolj.
ma 15:20
Ne mindenki magából induljon ki...
Nincs senkim.
ma 15:21
Nem akarok a részletekbe belemenni.Maradjunk annyiba hogy nem működik és kész,és nem is fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!