Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » 30 éves nő vagyok és unom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 éves nő vagyok és unom a családi életet mert nem szeretem a férjem? El akarok hagyni a férjem mert nem szeretem már és muszájból ne akarok vele lenni! Hogyan közöljem?

Figyelt kérdés
Van egy 5 éves gyermekünk,20 éves voltam amikor összejöttünk.Nem szeretem már őt és nem akarom ezt a családosdit.A gyerekemet akarom és szeretem de a férjemtől nem akarom semmit már és nem akarok vele közösködni.Hogyan szokás elindítani a válást normális keretek között?És hogyan szokás ezt finoman közölni?
2013. febr. 6. 15:12
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
72%

Jézusom de szánalmas vagy.

2013. febr. 6. 18:17
 42/55 A kérdező kommentje:

ma 18:12

Én nem hibáztatom a férfiakat,én egy férfit hibáztatok és az a férjem és nem a többi pár millió!Minden férfi más úgy ahogy minden nő!Nem tudom miért gondoltad hogy én ezzel más férfiakat akarnék hibáztatni?

2013. febr. 6. 18:18
 43/55 anonim ***** válasza:
50%

Nem akarok ítélkezni, de nekem is baromi unszimpatikus a kérdező.

Az én szememben a család szent és mindenek felett áll. Felbontani csak akkor lennék hajlandó, ha az végszükség, de soha nem ejtenék ki olyat a számon, hogy nem akarom ezt a családosdit. Ez úgy jön le, mintha csak én számítanék és szarnék a gyerekemre, akinek az egész iszonyúan fog fájni, főleg ha olyan indokból teszem tönkre a felnőtt énképe jelentős alkotóelemét, mert beleuntam.

Sajnálom, ha nem így értetted, de ez jön le az egészből. A vagyon pedig az ürességet nem fogja pótolni.

2013. febr. 6. 21:00
 44/55 anonim ***** válasza:
66%
Nem tudom, mit kell annyira kiborulni egyeseknek. Az idióta megfogalmazáson túl is érzékelhető, mi a probléma itt. Ez a házasság egyértelműen hiba volt. A kérdező 20 évesen, szinte gyerekfejjel, meggondolatlanul beleugrott egy olyan szerepbe (nevezetesen a "családosdiba") amire nem volt felkészülve. Ezt a hibát pedig úgy lehet kijavítani, hogy igenis csendben, kulturáltan elválnak és a kérdező remélhetőleg most már érett fejjel vág bele egy újabb kapcsolatba.
2013. febr. 7. 01:00
 45/55 anonim ***** válasza:
94%
elhihetitek, hogy igenis létezik, hogy 1 sz@r férj mellett az ember beleszürkül a feleség szerepbe. ok, rosszul fogalmazott, ő a beleunt szót használta, de a lényeg érthető és aki nem álszenteskedik, az rájön, h igen, sajnos ez az állapot létezik. (persze elvileg nem szabadna eddig jutnia 1 házasságnak). az én férjem pl. beteges hazudozó, persze, mire rájöttem már volt 1 közös gyermekünk. szétköltöztünk, hónapokig nem látogatta a gyermekünket. nem tiltottam, az ő döntése volt. kibékültünk, megbeszéltük a dolgokat, megígérte, h őszinte lesz. ezután házasodtunk össze. a jegyesség alatt minden ok volt, az esküvő óta megint kezdődik újból. én is belefáradtam. próbálok hatni rá, próbálom terelgetni, segíteni neki, őszinteségre bírni, stb... remélem javul a helyzet, és nem jutunk mélyebbre. de sajnos előfordul, h eljön az a pont, amikor a család szentsége kb annyira érdekel egy nőt mint a rally verseny...
2013. febr. 7. 11:44
 46/55 anonim ***** válasza:
25%

Akit annyira érdekel, mint egy rallyverseny, legyen szó bármiről, az ne nagyon emlegesse magát egy szinten másokkal.

Be lehet sokallni, ki lehet borulni, de hogy valaki szarik a családjára, az elfogadhatatlan. És a későbbiekben sem kell a kutyának sem egy olyan anya, aki magát már egyszer előtérbe helyezte. Ki akarna így közös gyereket??

Van olyan indok,amikor tényleg menthetetlen minden, de aki nem javít, hanem rombol, az inkább ne magyarázzon meg okoskodjon a házasság nehézségeiről meg szörnyűségeiről,mikor ő volt az, aki sosem nézett vele szembe.

2013. febr. 7. 14:37
 47/55 anonim ***** válasza:
Szia, az az erzesem van, hogy a valas oka melyebben van, mint egy szokasos elhidegüles. Hallgass az erzelmeidre, cselekedj beletasod szerint. A valas elinditasanak nincsenek ``szokasai``. De normalis keretek között az ember szoban közli a (meg) hazastarsaval. Ha egy indulatos, esetleg eröszakos reakcio varhato a ferjedtöl, akkor inkabb irjal levelet neki. Ha szüksegesnek latod, akkor költözz el (a gyerekkel), keress egy valoperes ügyvedet, es ugy add be a valopert. ``Finoman`` közölni, hogy valni akarsz? Ugy erted, pl. ``Te, Lajos (ez csak peldanev), az utobbi evekben megerösödött bennem az erzes, hogy nem vagyunk összevalok. Külön-külön sokkal jobban boldogulnank. Az evek folyaman eltavolodtunk egymastol. Te egy jobb feleseget erdemelsz.`` Nyilvan lehet igy is, azonban a vegeredmeny ugyanaz. A vegen ki kell mondanod, hogy menni akarsz es a jövödet önelküle tudod csak elkepzelni ...
2013. febr. 7. 14:37
 48/55 anonim ***** válasza:
100%

Annyira a kérdéshez illik ez a blogbejegyzés, hogy meg kell osztanom:

[link]

2013. febr. 7. 14:42
 49/55 anonim ***** válasza:

48/48

nagyon tetszik, ha lesz időm, biztos elolvasom.

Haladt már valamit az ügy, vagy még mindig nem sikerült leülni beszélni?

Érdekelne a férj reakciója.

2013. febr. 7. 17:57
 50/55 anonim ***** válasza:
51%
14:42 Ennek az írásnak se füle se farka. Az látszik csak rajta, hogy egy nő írta, aki nem tudja, hogy igazából miért is, de nem kell neki a férje. Valóban ráillik a kérdezőre, de nekem elég feminista stílusúnak tűnik, mert a lényege az, hogy alapból a férfi a hibás. Miért? Csak. Na ez az, ami nekem nagyon nem tetszik benne.
2013. febr. 8. 09:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!