Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 éves nő vagyok és unom a családi életet mert nem szeretem a férjem? El akarok hagyni a férjem mert nem szeretem már és muszájból ne akarok vele lenni! Hogyan közöljem?
ne bántsátok a gyereket, 14 éves, fogalma sincs az ilyen dolgokról, csak gondolta most jól ideír, mikor egyértelműen azt sem tudja, miről van szó.
üljetek le és beszéljétek meg, az a legtisztább.
Add be a válókeresetet a bíróságra és kész.
Viszont a beadványban, mindenképp írd le a válás fő okát, hogy "unom a családosdit". Ez nagyon frappáns megfogalmazás, tehát mindenképpen így írd le. A bíróság nem kérdez részleteket, hacsak nem akarjátok mindketten a gyereket.
Ha lesz közös megegyezés nem kell indokolni, hogy miért unja. Nem tudom, hogy így látatlanban, miért hiszi mindenki azt, apu egy aranyember.
Akit nem szeretünk azzal dög unalom a családosdi, és biztos, hozzájárul valamivel, hogy már nem lehet úgy szeretni.
Odaméssz, leültök: "Nézd, szeretnék veled komolyan beszélni. Ez így nem megy. Ennyi."
Valószínű, ő is érzi már, és jobb lesz Nektek külön. A gyermek maradhat nálad, igyekezz ne túl irreális tartásdíjt kérni. Nem érdemes a vagyoni dolgokon összeveszni, maradjatok azért jó viszonyban a gyermek érdekében is. Most lépj, amíg csinos vagy, lehetsz még boldog.
engem is a megfogalmazás zavar. milyen szöveg már egy anyától, h unom a családosdit? komolyan, ha azt mondod, h unom a kukiját, kipróbálnék másikat is, az még ennél is szebben hangzana.
tanulj meg írni és fogalmazni.
17:14: Honnan tudod, hogy csinos? Miért ítélkezel látatlanban.
Azon túl pedig miért mondod, hogy a gyerek maradhat nála? Ha én lennék a férje, mindent elkövetnék, hogy nálam helyezzék el a gyereket, és ne egy olyan nőnél, aki egy idő után megunja a családosdit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!