Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » 30 éves nő vagyok és unom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 éves nő vagyok és unom a családi életet mert nem szeretem a férjem? El akarok hagyni a férjem mert nem szeretem már és muszájból ne akarok vele lenni! Hogyan közöljem?

Figyelt kérdés
Van egy 5 éves gyermekünk,20 éves voltam amikor összejöttünk.Nem szeretem már őt és nem akarom ezt a családosdit.A gyerekemet akarom és szeretem de a férjemtől nem akarom semmit már és nem akarok vele közösködni.Hogyan szokás elindítani a válást normális keretek között?És hogyan szokás ezt finoman közölni?
2013. febr. 6. 15:12
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
69%
A 14 éves hozzászóló anyukája sem állt nevelés szempontjából a helyzet magaslatán egyértelműen.
2013. febr. 6. 16:05
 22/55 anonim ***** válasza:
68%
Le kell ültetni a férjet és megmondani neki, hogy ez a helyzet, így döntöttél. Én speciel nem indokoltam, mert elég hosszú folymat volt mire odáig jutott az ügy és amíg indokoltam előtte, mindig csak belegabalyodtam. Azt gondol, szakításnál nem kell megmagyarázni...és egyébként is tudnia kell, hiszen ő is abban a házasságban él.
2013. febr. 6. 16:08
 23/55 anonim ***** válasza:
81%
Ha a férjed egy kicsit is jobban ragaszkodik a családjához, mint te, akkor azért bármilyen okos megbeszélés alkalmával számíts az ellenállásra. A válás gondolata csak benned érett meg? A folyamat egyébként gyorsítható, ha a bíróságra már a javak megosztásáról szóló megállapodással mentek, és konkrét megállapodásotok van a gyerek elhelyezésről is. Na ezek lesznek a nehezek. Viszont a konkrét szétköltözésig tartó marakodást le kellene rövidíteni a gyerek érdekében. Szóval készítsd a bukszádat és ballagj el egy válóperes ügyvédhez. Csak úgy megjegyzem: egy következő párkapcsolat egy új férfival ráadásnak egy 5-6 éves gyerekkel eléggé izgalmas lesz, ebben biztosan nem fogsz unatkozni..
2013. febr. 6. 16:13
 24/55 anonim ***** válasza:
63%

ne bántsátok a gyereket, 14 éves, fogalma sincs az ilyen dolgokról, csak gondolta most jól ideír, mikor egyértelműen azt sem tudja, miről van szó.

üljetek le és beszéljétek meg, az a legtisztább.

2013. febr. 6. 16:13
 25/55 anonim ***** válasza:
60%

Add be a válókeresetet a bíróságra és kész.

Viszont a beadványban, mindenképp írd le a válás fő okát, hogy "unom a családosdit". Ez nagyon frappáns megfogalmazás, tehát mindenképpen így írd le. A bíróság nem kérdez részleteket, hacsak nem akarjátok mindketten a gyereket.

2013. febr. 6. 16:54
 26/55 anonim ***** válasza:
76%

Ha lesz közös megegyezés nem kell indokolni, hogy miért unja. Nem tudom, hogy így látatlanban, miért hiszi mindenki azt, apu egy aranyember.

Akit nem szeretünk azzal dög unalom a családosdi, és biztos, hozzájárul valamivel, hogy már nem lehet úgy szeretni.

2013. febr. 6. 17:14
 27/55 anonim ***** válasza:
73%

Odaméssz, leültök: "Nézd, szeretnék veled komolyan beszélni. Ez így nem megy. Ennyi."

Valószínű, ő is érzi már, és jobb lesz Nektek külön. A gyermek maradhat nálad, igyekezz ne túl irreális tartásdíjt kérni. Nem érdemes a vagyoni dolgokon összeveszni, maradjatok azért jó viszonyban a gyermek érdekében is. Most lépj, amíg csinos vagy, lehetsz még boldog.

2013. febr. 6. 17:14
 28/55 anonim ***** válasza:
44%

engem is a megfogalmazás zavar. milyen szöveg már egy anyától, h unom a családosdit? komolyan, ha azt mondod, h unom a kukiját, kipróbálnék másikat is, az még ennél is szebben hangzana.

tanulj meg írni és fogalmazni.

2013. febr. 6. 17:28
 29/55 carpediem1983 ***** válasza:
100%
Nem védem de ne ítéljétek meg amíg nem tudjátok mi van a háttérben.... Erre csak ennyit tudok írni. Lehet nem is ő a hibás abban hogy már nem akar vele lenni. Tény mély levegő odaáll, elmond...és ennyi az ilyenek jobb hamar túlesni se nek se neked sem agyereknek hosszútávon nem pozitiv
2013. febr. 6. 17:36
 30/55 anonim ***** válasza:
54%

17:14: Honnan tudod, hogy csinos? Miért ítélkezel látatlanban.

Azon túl pedig miért mondod, hogy a gyerek maradhat nála? Ha én lennék a férje, mindent elkövetnék, hogy nálam helyezzék el a gyereket, és ne egy olyan nőnél, aki egy idő után megunja a családosdit.

2013. febr. 6. 17:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!