Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 éves nő vagyok és unom a családi életet mert nem szeretem a férjem? El akarok hagyni a férjem mert nem szeretem már és muszájból ne akarok vele lenni! Hogyan közöljem?
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!Igen tudom a megfogalmazás valóban nem volt túl szimpatikus számotokra.De amíg nem tudjátok mi a elyzet addig ne ítélkezzetek!Mint már írtam az okokat nem szeretném itt részeletezni,de maradjuk annyiba hogy valóban unom a caládosdít ha tetszik hanem.DE!Ez a férjemnek köszönhető többnyire!
ma 17:45
Valóban nem vagyok diplomás de érettségim van és 3 szakmám,nem hiszem hogy a helyesírás alapján kellene valakit megítélni.Én láttam már parlamentebne dolgozó magas beosztású ember irományát is teli helyesírási hibákkal!Igen valóban csinos vagyok ezt érzem a vissza jelzésekből de szerintem ezzel semmi gond nincsen.Jól szituált családból származom ez tény és a saját jövedelmem is van annyira szalonképes hogy ne kelljen egy olyan férfitól dolgokat tűrnöm amit más nőnek muszáj!Saját ingatléannal rendelkezem és saját autóm van és van egy jól fízető állásom.Nem akarok itt hencegni vele,de ha nincs ez,akkor nem tudnék kilépni egy rosszul működő házasságból.
Akkor .. damaszkuszi fehér kutya legyek ha értem min gondolkozol odamész elzenged az ódádat és egyszerűen lelépsz/tek....
Nem értem miért kell finomkodni......Már majdnem kezdtelek megsajnálni hogy semmi pénz, semmi érték nélkül kikerülsz az utcára , de nem így van van mindened hama hama legyél túl rajta....
Na ugye, hogy csinos, olvassatok vissza, megírtam előre : ) Sok nyanya meg irigykedik. És még vagyona is van. Szívesen megismerkednék Veled.
38/f Budapest
ma 18:06
Engem nem kell sajnálni.De mivel nem váltam még és nem volt benne részem,így tapasztalatok is érdekeltek volna esetleg hogyan zajlik.Ok hogy nem szeretem már a férjem de azért a közléssel is gondban vagyok.Mert ő teljesen úgy tesz mintha minden rendben lenne és még talán szeret is.De valójában semmi nincs rendben,maximum ő látja azt vagy hiszi azt.
ma 18:11
Köszönöm az ajánlatot de nekem most egyenlőre nem fér bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!