Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » 1 eve vagyok hazas. Az elejen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 eve vagyok hazas. Az elejen minden jol ment, de par honapja vmi elromlott. Miert?

Figyelt kérdés
Fiatalok vagyunk, az elejen kivantam öt es minden jol ment...par honapja semmi...nem kivanom, nem vagyunk együtt, szinte mindig csak veszekszünk..ö szeret mindent megtesz ertem en megsem tudom viszonozni..sokszor idegesit amit csinal es mar egyatalan nem vagyom ra...segitsetek!

2013. aug. 27. 20:07
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

Kapcsolat változott? Szürke hétköznapok bezavartak? Idegesebbek vagytok, mint általában?

Szóval lehet lelki, de testi is. Fáj is ha együtt vagytok? Mert akkor lehet, hogy valami fertőzés vagy ilyesmi.

DE írod, hogy nem kívánod, szóval valaki lelki dolog lehet.

2013. aug. 27. 20:10
 2/23 A kérdező kommentje:
segitseget varok...azt megköszönöm...nem gunyolni valo a helyzetem...
2013. aug. 27. 20:14
 3/23 anonim ***** válasza:
96%

Ezen mindenki atmegy nagyjabol.Ilyenkor kell elovenni azt,hogy szeretni akarom es mindant meg akarok tenni erte.Minden kapcsolatban vannak hullamvolgyek es ha ezeken a "volgyeken" atmegyunk,akkor a kapcsolatunk egy magasabb szintre jut.

[link]

18 eve hazas, 4 gzerekes anyuka.

2013. aug. 27. 20:15
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

Egy kapcsolatot ápolni kell, akárcsak egy növényt, amely öntözés, trágyázás stb. nélkül tönkremenne. Az, hogy egy kapcsolat valóban örökké tartson, és örökké jó is maradjon, mindkét fél részéről folyamatos ápolást igényel. Ajánlott legalább hetente egyszer (bár ez szerintem nagyon a minimum) randizni még a házasságkötés után is, mindig. Mozi, étterem, akármi. Minden nap beszélgessetek egymással tartalmasan, és lehetőleg ne csak arról, hogy megint dugó volt, és a szomszéd meg bunkó. Azért is érdemes rendszeresen randizni, hogy legyenek témáitok. Rendszeresen fejezzétek ki egymás iránt a szereteteteket, még akkor is, SŐT, akkor a LEGINKÁBB, ha úgy érzitek, hogy az egymás iránti érzelmeitek kezdenek kihűlni. Az ilyen apró dolgokból álló, de folyamatos ápolás segít nem csak megtartani, de meg is erősíteni egy kapcsolatot.

Mi 7 éve vagyunk házasok, eddig mindenesetre működik a dolog.

2013. aug. 27. 20:18
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Hány évesek vagytok? Mióta vagytok együtt? Első kapcsolatból lett házasság? Min veszekedtek? Ő akarna szexelni? Vagy ő sem?
2013. aug. 27. 20:18
 6/23 anonim ***** válasza:
Nálunk nem fordult elő.
2013. aug. 27. 20:20
 7/23 A kérdező kommentje:
en 26 vagyok, a parom 24. ö akar velem lenni, en haritom el...ö igazan mindent megtesz, ajandekot vesz, tamogat, segit. valahogy en nem erzem mar azt amit regebben...
2013. aug. 27. 20:21
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Ez így elég karcsú válasz. Csak a semmitől nem megy el a kedve az embernek.

Mi változott? Új munkahely? Stressz? Valaki más jött a képbe?

2013. aug. 27. 20:22
 9/23 anonim ***** válasza:
45%
Ha egy év házasság után így érzel, akkor ezt cseszheted. Bocs, de ez a helyen tömören. Fölöslegesen zengnek neked litániákat, hogy ez természetes, meg hullámvölgy, meg blabla, meg szeresd. 1 év rohadtul kevés még ahhoz, hogy így érezz. Ha 10 év után éreznél így, akkor azt mondanám, hogy harcolj a kapcsolatért, de így...
2013. aug. 27. 20:24
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
De mióta vagytok együtt? előtte minden rendben volt? Szóval a házasság óta szar. Nem szereted? Mert azzal nincs mit tenni.
2013. aug. 27. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!