Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » 1 eve vagyok hazas. Az elejen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 eve vagyok hazas. Az elejen minden jol ment, de par honapja vmi elromlott. Miert?

Figyelt kérdés
Fiatalok vagyunk, az elejen kivantam öt es minden jol ment...par honapja semmi...nem kivanom, nem vagyunk együtt, szinte mindig csak veszekszünk..ö szeret mindent megtesz ertem en megsem tudom viszonozni..sokszor idegesit amit csinal es mar egyatalan nem vagyom ra...segitsetek!

2013. aug. 27. 20:07
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
nagyon nagyon köszönöm az utobbi 2 valaszt, tenyleg segitett. köszönöm h az idötökböl nehany percet ram szantatok. ez a mai vilagban ritka.
2013. aug. 28. 10:33
 22/23 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez a helyzet, olyan nehéz... Már volt többször is ilyen mélyen a kapcsolatunk, mindig sikerül valahogy felhoznom, szeretném, ha ez örökre így maradna, de iszonyat nehéz.... Mi még nem vagyunk házasok,d e tervezzük, 5éve vagyunk együtt. 20/N
2013. aug. 28. 18:30
 23/23 anonim válasza:
100%

Szia,

én is voltam hasonló cipőben!!fél évvel a házasság után minden romokban hevert :P

Ne add fel! Sok-sok közös program, kettesben, romantikusan, meghitten :) Lehet, hogy nem lesz már az a lángoló szerelem, de annál sokkal több lesz majd. Mindig arra gondolj, ha úgyérzed, idegesít, hogy hiszen valamiért mégiscsak hozzámentél :) mert szereted. Mindig jusson eszedbe a múlt, a tulajdonságok, amit szeretsz benne. A házasság nagyon nehéz feladat, keveseknek sikerül kitartani. Valljuk be, egy ellenkező neművel együtt élni nagy kihívás :D

Erőt, kitartást, és minden jót kívánok :)

2013. aug. 29. 11:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!