Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Sokadszorra bizonyosodhattam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokadszorra bizonyosodhattam meg arról, hogy a férjem notórius hazudozó, beteg, súlyos jellemhibával élő ember, szembesítsem?

Figyelt kérdés

Nem értem miért nem tanulja meg, hogy mindig az őszinteség és a becsület a helyes.

Én pont az ellentéte vagyok, megbízható, szavahihető, túlzottan is hiszek abban, hogy mindenki más is ilyen, ezért vagyok jó alany neki.

Még nem tudja, hogy ismét lebukott... arról hazudott, hogy milyen körülmények között jött el egy munkahelyről, áldozatnak állította be magát akit elbocsátottak, úgy felejtette netes levelezését amiből kiderült, hogy valami nagyon nem stimmel azzal amit az elbocsátásról mondott, ellenséges hangnemben fenyegette volt főnökét, követelte, hogy utaljon a számlájára x összeget, perrel, sajtóval fenyegetőzött holott nekem azt állította, hogy a főnöke utalni fogja a bért, állítása szerint napról napra valami közbejött volt főnökének ami miatt késik a bér kifizetése, én viszont úgy sejtem haraggal váltak el és szó sincs arról, hogy a főnöke utalni akarná a bérét.

Nem értem miért jó hazudni... Mégha hibázott is...

2014. máj. 22. 08:48
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Bevallom nagyon el vagyok keseredve, én ennél sokkal többet érdemlek, fontolgatom a válást, délután ha hazaért tervezek vele beszélni.
2014. máj. 22. 09:15
 12/25 anonim ***** válasza:

Az utolsóval ugyanazt írtuk majdnem:)) Bocsi, épp írtam, amikor te már elküldted.:) de ha ennyire mondjuk, kérdező, akkor igazunk van.:)

De szerintem ne rá hallgass, az ilyesmit nem kell elviselni, az utolsó az anyjánál már beletörődött ebbe, és törvényszerű volt, hogy csapdába esik a párkapcsolatában is. De még kitörhet! Én pl. azért hagytam el, mert rendes szüleim vannak, rendes barátaim, normális emberek közt nevelkedtem, én is az vagyok.

2014. máj. 22. 09:16
 13/25 anonim ***** válasza:
"Annak ellenére, hogy általában nem teljesít jól az ágyban, jellemző rá a hűtlenség, valamint partnerei gyakori váltogatása is. Rutinos hazudozóként aztán szemrebbenés nélkül képes tagadni félrelépéseit, a szembesítéskor azonnal kitalál egy neki alkalmas történetet. "Minden terhelő bizonyíték ellenére képes bármilyen ostobaságot összehordani és mondvacsinált indokokkal kábítani" "
2014. máj. 22. 09:18
 14/25 A kérdező kommentje:

Édesapám a legrendesebb, legbecsületesebb, legjószívűbb férfi akit ismerek, nem ezt a férfimintát láttam, szánalmasnak érzem a férjem viselkedését.

Én halak vagyok a férjem KOS"

2014. máj. 22. 09:20
 15/25 A kérdező kommentje:

13!

Találó... a számítógép előzményeibe néhány társ, szexpartner- kereső oldalt találtam, szerinte a gyerek véletlenül nyitotta meg őket.

2014. máj. 22. 09:25
 16/25 anonim ***** válasza:
86%
12-es sajnos mostanában jöttem rá 28 éves fejjel, hogy ez nem normális ahogy ő viselkedett. Mert mindemellett anyám nagyon segítőkész, rendes mindenkivel, egész magas pozícióban dolgozik, de mellette sokszor nagyon rosszindulatú és beteges hazudozó. Engem sokszor úgy lealázott és lenézett, hogy elhittem éveken keresztül mikor épp olyan időszaka volt, hogy engem talált meg, hogy én vagyok a sz@r. 1-2 hónapig én voltam a rossz, a semmirekellő, utána mást talált meg akkor én már jó voltam. Párom is hasonló annyi különbséggel míg anyám nagy hangú, nagy ego addig párom sokszor két szót nem szól és elég sunyi is néha. De nála is sajnos későn jöttem rá erre. Örültem, hogy anyumtól megszabadultam és természetben egy vele ellentétes emberrel sikerült találkozzak. Aki mellett nem kell ordibálást hallgatni, aki nem köt belém, aki elfogad ilyennek amilyen vagyok. De sajnos rájöttem, hogy páromnál ez meg mind az érdektelenségből fakad. Nem érdekli semmi, minden úgy jó ahogy van, szemrebbenés nélkül tud hazudni bárkinek és nincs benne őszinte megbánás, se egy barátja, se egy hobbija. Érzem, hogy szeret de nincsennek nagy érzelmei...olyan sivárnak érzem az egészet...de mindemellett hatalmas szexualitással bír...sajnos nekem ezek a dolgai mostanság tudatosultak, mert eddig örültem hogy nem olyan mint anyám. Amúgy meg babát várok, úgyhogy nálam a váltás mellőle nem mostanában lesz. Egyébkét lehet "nevelni" az ilyen embereket és kell is. Én otthon terápiázok vele...nyilván nem úgy hogy ezeket elmondom neki, hogy na te ilyen meg ilyen személyiségzavarral küzdesz, mert azt se értené mit magyarázok...de mint egy gyereket neki is meg kell tanítani alapvető dolgokat újra ami kimaradt a gyerekkorából. Mert szerintem oda vezethető ez mind vissza.
2014. máj. 22. 09:30
 17/25 anonim ***** válasza:
29%
Én sajnálom szerencsétlent. Láthatóan problémái vannak, még ez a válás hiányzik neki. Nem ez lesz élete legjobb hete, szétesik, mint a kínai bicikli, aztán csak rosszabb lesz a helyzet.
2014. máj. 22. 09:37
 18/25 anonim ***** válasza:
0%
Érdekes! Elég volt egy zagyva, semmire sem jó kérdést felteni, és mennyien mennyi mindent látnak bele. Köszönöm, csak erre voltam kíváncsi!!!
2014. máj. 22. 09:38
 19/25 anonim ***** válasza:
85%
Az enyém oroszlán volt, én mérleg vagyok. állítólag eszményi párosítás...hát igen...amíg nincsenek akármilyen-horoszkópú tinilányok a közelben:D 26 L
2014. máj. 22. 09:38
 20/25 anonim ***** válasza:
79%
8-as, 13-as vagyok...na az én párom is detto, szexpartnerkereső, társkereső...találkozott is egy-két lánnyal és mikor mondtam neki hogy nem akar-e esetleg valamit elmesélni nekem...közölte hogy nincs semmi, nem csinált semmit...mondom nem is találkoztál semmi lánnyal?...őőő aztán nem...és mikor tudta jól, hogy tudom hogy sz@rt csinált akkor is még hazudott, végig, végig... A szexpartnerkeresői engem nem zavartak annyira, mert ezek mind ilyen külföldi fizetős oldalak voltak ahova nem fizetett soha be az egyenlegére..ergo csak a csajokat nézegetni járt fel...szóval ez nem zavart...de amikor társkeresőbe láttam meg fent azt hittem égnek áll a hajam. De mindezeket úgy csinálta, hogy nem tudtam sokáig haragudni rá...sajnos ez meg az én hibám, hogy nem tudok haragot érezni sokáig senki iránt elég gyorsan megbékélek. De volt olyan is, hogy megbeszéltük, hogy többet nem hazudozik..este hívom telefonon hogy merre van...mondja otthon épp készül aludni. Másnap találkoztunk totál fáradt volt,mondom mi a baj? Hát hogy délután alud kicsit azért álmos stb...tudtam nagyon jól, hogy bulizni volt ráadásul az én ismerősömmel...tudta jól hogy ki fog derülni mégis hazudozott. Ilyenkor mindig azt nézik épp aktuálisan mi az ami a legkönnyebb út nekik, előre nem gondolkoznak, hogy mi van ha kiderül. Akkor abban a pillanatba az volt neki a legkényelmesebb ha azt mondja aludt, mert akkor nem kell elmesélnie az estéjét. Nem csinált egyébként semmi rosszat, szóval nem is értem...
2014. máj. 22. 09:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!