Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondanátok el otthon, hogy súlyos betegek vagytok?
Tudta, hogy mész orvoshoz? Ha igen, biztos megkérdezi, mi volt, és akkor elmondhatod.
Ha nem, akkor kezdheted kb így: "Voltam ma orvosnál" - erre biztos visszakérdez, hogy mit kerestél ott, és akkor kaphatsz az alkalmon.
"Valószínűleg meg fognak műteni" - szerintem ez jó, nem kell túlbonyolítani.
Leültök, megmondod neki hogy voltál vizsgálaton, rossz az eredmény, ezért műtét szükséges.
Azzal hogy hallgatsz nem leszel előrébb, mert úgyis kiderül
Hogy? Magyarul vagy amilyen nyelven ért!
Nem is értem. Egy jól működő kapcsolatban az ember nem titkolózik. Főleg nem nagyobb dologban.
Ne titkold el semmi képp... Abból csak nagy kavarodás lesz. Pl mi van, ha épp műtenek, és a párod keres? És nem talál? Vagy mit mondassz műtét után, ha esetleg bent tartanak? Hol vagy? Mit csinálsz?
Mindenképp mondd el Neki, mert a kettőtök közti bizalom alapja az, hogy tudnia kell a műtétedrő. Az pedig természetes, hogy aggódik.
Te pl hogyan reagálnál arra, ha a párod elmenne egy műtétre, és nem szólna Neked semmit, azért mert nem akarta, hogy aggódj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!