Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondanátok el otthon, hogy súlyos betegek vagytok?
és azt, hogy akarod eltitkolni, hogy pár napig, talán 1 hétig nem leszel otthon? Azt, hogy titkolod, el amikor otthon lábadozol??
Micsoda kapcsolat lehet a tied ha képtelen vagy komoly dolgokról beszélni..
Szerintem, ha neked valóban komoly bajod lenne, teljesen másképpen viselkednél. Ez a jelenlegi helyzet egy eszköz számodra, amivel maradásra akarsz bírni egy tőled menni készülő embert. Szerintem. Ugyani9s aki ezt teszi, az viselkedik igy. Egy komoly szoros kapcsolatban teljesen másképpen viselkedik a két ember egymással, mint ahogy te írsz.
Manipuláció, ez jutott azonnal eszembe. Ez kb. olyan mint amikor valakinek cisztája van, és a válófélben lévő férjének azt mondja, hogy rákos. Csak azért, hogy maradásra bírja.
Már megint a női aggódás van kivetítve egy pasira. Biztosan fog aggódni, de túlságosan magadból indulsz ki érzésem szerint. Nincs ötlet sem önállóan a kommunikációra, valami azt súgja legbelső ismeretség sincs és hány ilyen kapcsolat van. Olyan.. közeli lehet ez az egész. Mindegy, ezen nem bosszantom fel magam.
Leülsz vele és nem valószínűlegezel, hanem konkrétan közlöd, hogy műtéted lesz. Neki azért elárulhatod azt is, milyen. Nem kell variálni, a tények tények, az élet zajlik. Meg fog bírkózni vele.
Ha ennyire nagy a baj,hogy megfognak műteni nem fogod tudni eltitkolni ez biztos,így nincs is értelme hazudozni!Ráadásul gondolj bele ha fordított helyzetben a párod próbálna meg egy ilyen dolgot eltitkolni előled! Mit éreznél ha kiderülne?
Üljetek le ketten a gyerekek nélkül,és szépen higgadtan mondj el neki mindent amit az orvostól hallottál!
Daganat van a petefészkemben, de nem tudják, hogy jó indulatú -e.
Arra gondoltam, hogy azt mondom neki Pestre kell utaznom egy hétre.
Ne haragudj,de az a dolga,hogy aggódjon.A gyerekeket el kell látnia,átszervezni az életét,és Téged látogatni.
Én már túl vagyok rajta,10 napig voltam kórházban,és utána kezdődőtt a kemó és sugár.ahova 3 hetente jártam és iszonyat rosszul voltam.Hogy akarod eltitkolni?
Én tiszta szívemből kívánom,hogy csak műtsenek meg,és ne legyen folytatás. Család nélkül nem megy. A férjem és a gyerekek is rengetetget segítettek,mert nem bírtam volna.Ez 5 éve volt. Most dolgozom és köszönöm jól vagyok.De ha nem bízol a családodban,akik és csak ők segíteni tudnak,az nagy baj. Én nagyon szomorú és csalódott lennék,ha velem csinálnád ezt,hogy ennyire nem bízol bennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!