Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek nem esne rosszul, ha a párotok nem nektek szólna amikor súlyos baleset éri?
Figyelt kérdés
Ma elmentem a sógoromékkal kerti partyzni, párom pedig egy nádfeldolgozó telepen dolgozott.
Délután felhív az egyik ismerősöm, hogy elmondja a párom keze összeroncsolódott valamilyen gép alatt. Èn lettem olyan ideges... Aggódtam is a páromért, de az is bánt, hogy nem engem hívott elősször. Mikor este hétkor bent voltam a kórházban akkor műtötték, de kérdőre fogom vonni, hogy miért tőle tudok a balesetről.
2014. márc. 30. 21:01
1/25 anonim válasza:
Rohadt empatikus vagy drágám,minden körülmények között csak Te legyél fontos. Arra nem gondoltál, hogy sokkot kapott és a munkatársak telefonáltak helyette még az orvosnak is.
2/25 A kérdező kommentje:
Ő telefonált az ismerősünknek, hogy majd szóljon nekem.
2014. márc. 30. 21:09
3/25 anonim válasza:
Mert valoszinuleg kisebb baja is nagyobb volt annal, hogy osszeroncsolt kezzel teged tarcsazzon.
Ez most kulonben vicc, nem?
En biztos a paromert aggodnek a helyedben, es nem azon, hogy nem telefonalt.
4/25 anonim válasza:
Az is lehetséges, hogy nem akart téged hirtelen megijeszteni, lehet te még nagyobb pánikba estél volna a hangok alapján), és inkább egy férfira bízta ezt.
5/25 anonim válasza:
Volt már ilyen eset, de eszembe nem jutott ezen agyalni.
6/25 anonim válasza:
Én azért meg tudlak érteni. Nekem is rosszul esne, ha a párommal baleset történne és nem engem hívna, hanem egy ismerőst.
7/25 anonim válasza:
De.. hogyne esne rosszul! Nálunk szerencsére ilyen elő sem fordulhat. Sőt! A minap a legjobb barátnőm is felhívott amikor baleset érte, mert úgy érezte, tudnom kell róla.
8/25 anonim válasza:
Most ne magaddal és a saját érzéseiddel törődj, sokkal jobban rászorul a törődésre a párod! Lehet, hogy a sokk miatt, lehet, hogy kíméletből, stb. nem Téged hívott a baleset után az épen maradt kezével. Ne vond kérdőre, csak támogasd, hogy lelkileg fel tudja dolgozni a traumát!
9/25 anonim válasza:
Nem vagy normális kérdező,miért nem az a kérdésed, hogy ápolhatod vagy hogy segíthetsz neki? Ilyenkor örülők,hogy nő vagyok és ilyen nők még csak véletlenül sem akadhatok össze.
10/25 A kérdező kommentje:
A bal keze sérült, szóval nem kell ápolni, el tudja látni magát.
2014. márc. 30. 21:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!