Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a barátnőm, amikor súlyos baleset után lábadozom. Hogyan dolgozzam fel és mit tegyek?
Egyik haverommal csókolózott és áldozatnak állítja be magát, mert nem működik a szex egy ideje és ezért nem érzi magát nőnek.
annyi bántalom, gyűlölet, keserűség és fájdalmas szeretet van bennem hogy leírni nem tudom... bazi f os helyzetben vagyok alapból, iszonyúan kell nekem egy társ ezekben az időkben, ezért képtelen vagyok szakítani de mocskosul emészt. várjak a szakítással amíg megerősödöm vagy megtegyem most? hogyan? és hogyan kellene ezen túljutni?
Minél tovább maradsz vele, annál fájdalmasabb és nehezebb lesz. Aki a társát cserbenhagyja a bajban, ahelyett hogy ápolná és mindent megtenne a felépüléséért... hát nem tudom, pl milyen anya lenne... gondolom szeretnéd, ha a gyerekeidből majd rendes emberek lennének.
Ha neki szex kell, akkor tegyed ki a szűrét, majd keres magának szexet, te meg keress egy hűséges barátnőt.
Igazatok van :(
ma délután dobom. nem is alszom addig hanem megpróbálom összekaparni magam annyira.
hogyan csináljam?! már most remeg mindenem, nem biztos hogy élőben meg tudom tenni.... hogy nézzek a szemébe? darabokban vagyok, nem megy :( segítsetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!