Lovaglásnál mennyire gyakori az olyan súlyos baleset, hogy valaki le is bénuljon?
Köszi a válaszokat!
És a hobbilovasok közt gyakoribb a baleset, vagy az olyanok körében, akik versenyszerűen űzik?
Köszi a válaszokat!
A barátnőm hobbilovas, őt féltem, de nagyon, azért kérdeztem. :)
Kobakot használ, de gerincvédőt nem.
Lulucska: Szerencséd volt eddig. Én is vagánykodtam egy ideig, amég aztán úgy le nem estem, hogy berepedt a koponyám. De azt hirdetni, hogy még nem történt semmi bajod, nem kéne, mert eléggé elhamarkodott kijelentés volt. De legyen neked szerencséd, és ne ess le egy 600 kilós állatról minden nélkül, úgy, hogy valami bajod legyen.
Én már 15 éve rendszeresen lovagoltam amikor ez a baleset megtörtént. Azóta hordok kobakot, de ha abban esem le a baleset óta, és beverem a fejem akkor epilepsziás rohamok jönnek rám minden egyes esés után. És hidd el, nem a legjobb érzés, amikor érzed, hogy kezdesz rosszul lenni, mert ez ám nem egyből tör rád. Szóval csak gondoltam szólok, mielőtt bajod lesz, hogy húzzál egy kobakot arra a még ép fejecskédre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!