Hát borzalmas... Az oké, hogy a vétkes meghalt, de ott ült mellette két ártatlan... Iszonyat és ugye a vétlen is épphogy megúszta.
Te mit értesz vélemény alatt? Hogy miért történhetett? Figyelmetlenség, fáradság, felelőtlenség... nem tudom
Borzasztó...
Ezt most rossz volt így olvasnom lefekvés előtt, azt hiszem keresek valami jó filmet...
Jó éjt!
Mármint ezt úgy értettem, hogy oké, hogy a vétkes meghalt. Mivel általában ők szokták megúszni. De persze, annak sem örülök, hogy a vétkes meghalt.
Az lenne a jó, ha mindenki kicsit lassabban, körültekintőbben vezetne és nem ész nélkül.
A stift újra bizonyított... összeütközött 1 igazi autóval. De nem baj védjétek csak ezt a sz@rt, ajánljátok a kezdő sofőröknek, friss jogsisoknak akiknek még nincs gyakorlata. Had haljanak meg ők is ilyen kis lélekvesztőben. Gyakorlatlan sofőr + stift = tuti megoldás?? ÁÁÁÁÁ...
Bakker, nem azt mondom hogy mindenki járjon Mercivel, egy régi Audi 80 is ugyanígy megvéd. Vagy valami bármilyen AUTÓ. De nem a stift, meg a matiz, meg a tico meg a stb mini sz@rok...
Bocs kedves kérdező hogy elborult az agyam, de mindig ez van amikor emberek halnak meg autónak látszó tárgyakban.
Most majd jönnek a stift fanok, és megvédik a kis kedvencüket, csak azt nem tudom miért, és mikor fog már végre felnyílni a szemük (hány embernek kell még meghalni??)
És most nem arról van szó hogy ebben a balesetben honnan kapta a pofont a stift. Ez a nagyon sokadik baleset amit látok hasonló felállásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!