Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Volt már balesetetek autóval?...

Volt már balesetetek autóval? Mennyire volt súlyos?

Figyelt kérdés
2011. okt. 29. 08:49
 1/4 anonim válasza:
Nekem nem volt,de az unokatestvéreimnek igen.Egy autóban gyerek űlt.10,8,7,évesek voltak még anno.Jöttek haza a templomból,és nekimentek a vonatnak.A pap vezette az autót.Meghalt az egyik unokatasóm,két barátnőm.A másik unokatesóm meguszta,de mai napig a nyakcsikolyája beteg.A másik lánynak csak a keze törött el.Ja,a pap is meghallt.Fenntmaradt a sorompon a keze.
2011. okt. 29. 09:04
 2/4 Beviz Elek ***** válasza:
Igen volt, csak a kezem vágtam meg, amikor a földről felszedtem a lámpabúra darabkáit. Egyik nap leírtam, ugyanazt nem akarom megint. Apumnak volt egyszer egy kezdőjogsis balesete. Egyirányúból balra kanyarodott, de középen állt meg az utcában. Baloldalról mellé egy barkas állt. Gondolta, hogy ha már elb.szta majd figyeli a barkast és a takarásában kimegy. A barkas el is indult, apum ügyesen mellette, de észrevett a forma egy trabit. Satuval megállt, de apum már nem tudott. Azóta kamionozott, + személy autóval is rengeteg megy (összesen több mint 2,5 millió km eddig) és két kissebb koccanása volt. Egyszer éjszaka nekitolatott telózás közben egy wartburgnak, illetve egyszer ki akart parkolni a kamionnal, körbesétálta, beszállt, rágyújtott, de addig beparkoltak mögé. Picit elindult hátra, de érezte, hogy valami nem pálya. A mögötte álló kicsit meghorpadt :)
2011. okt. 29. 11:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Fiat 127-el (veteránvizsgára felkészítés előtt) emberke lesz**ta a stoptáblát, kb. kilencvennel oldalba kapott. Autó totálkár, bordarepedés, páromnak egy hónapig nyakmerevítő, de megúsztuk. A rendőr nem akarta elhinni, hogy mi abban az autóban ültünk és "csak" ennyi sérüléssel megúsztuk. Pár év múlva másik bamba hátulról (sor végén álltam) jó hetvenes tempóval fék nélkül belémjött. Nekem nem lett bajom, de ez a kocsi is tk. lett.
2011. okt. 29. 21:16
 4/4 anonim válasza:
Miután szakítottunk a barátnőmmel télen a hatos úton megdobott egy jégborda és leszállt az autó a töltésről amin ment az út. Az autó teljes sebességgel nekiment egy fának, a vezető oldali A oszlop fogott fel mindent, beljebb jött 10-15 centivel, az autó az oldalára borult, én a tetőablakon másztam ki, de csak megkarcolódott a homlokom. Az autót visszaborítottam a kerekeire, hívtam autómentőt, hogy felhúzzon az útra, aztán hazamentem vele még így.
2011. nov. 3. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!