Mindig akkor fulladok le az autóval, amikor valaki "elenged". Miért?
Szóval 2 hónapja van jogsim, jó még nem vagyok egy rutinos vezető, de nem megy rosszul a vezetés szerintem. És nem vezetek mindennap, csak heti 2-3szor.
Nem értem azt a dolgot, hogy: Balra kell befordulnom, és el kell engedni a szembejövőket. Van amikor már régóta ott állok, simán elment már 20 kocsi. Mögöttem persze megint van vagy 9-10 mert nem tudnak kikerülni.
Én türelmes vagyok, nem akarok se meghalni, se összetörni a kocsit, vagy más kocsiját. És akkor valaki végre villogtat, hogy elenged, én persze örülők, hogy "na végre, egy rendes", és akkor engedem fel a kuplungot... és lefulladok xD De, persze ilyenkor ég a fejem :D
Mi ennek az oka? Talán mégse lennék elég türelmes?
Ez nagyon cikis?
Gyakorolj egy nagy áruház parkolójába ha nincs tele.
A kuplung felengedésekor gázra is kéne lépni, mert különben lefullad.
De tunder vagy!!!
Van kinnt T betud? Szerintem a normalis emberek segitik a T-seket. Es meg mindig tobb normalis rohangal az uton, mint bunko.
Es tessek elmenni egyedul az Auchan parkoloba es napi X-szor "GYORSAN" elindulni. Addig amig nem lesz berogzult.
még nem érzed az autót, szépen csúsztasd rá a kuplungot, gázzal meg ne finomkodj!!!
:D
Azért van mert kapkodsz.
Inkább adj több gázt ha már gyorsan engeded fel a kuplungot.
Eleinte én is lefulladtam, már lassan 2 éve lesz hogy megkaptam a jogsim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!