Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Északra tartva autóval a...

Északra tartva autóval a budai oldalon (a Zsigmond tér után) ki figyelt már fel erre a jelenségre?

Figyelt kérdés

Napi szinten járok az Árpád fejedelem útján, de mikor elhagyjuk a Zsigmond teret, ahonnan a Lajos utca a forgalmát szinte "átveszi" és az Árpád fejedelem útja a HÉV sínek mellett folytatódik, nos ott már több alkalommal láttam már megállni autósokat (igen, nőket) a HÉV piros jelzése miatt.(ami ugyan nem is úgy néz ki mint egy közúti jelzőlámpa, és benn is van egy kerítés mögött, naná hogy később látják meg, tehát hirtelen kell fékezni)

Van még hasonló hely Budapesten, ahol rettegni kell az életfogytig mazsoláktól?

2011. júl. 19. 21:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Mindenhol!
2011. júl. 19. 22:33
 2/3 anonim ***** válasza:

Az egész városban...

:(

Az nyugtasson, hogy a vidéki városokban még rosszabb a közlekedés!

2011. júl. 19. 22:34
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Magam is ott járkálok,de ilyet még nem láttam.

Engem az idegesít csak,amikor zöldnél kb 10 mp alatt sikerül megtalálnia az egyest,majd annyira megörül neki,hogy abban is marad...:D

2011. júl. 20. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!