Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a barátnőm, amikor súlyos baleset után lábadozom. Hogyan dolgozzam fel és mit tegyek?
Egyik haverommal csókolózott és áldozatnak állítja be magát, mert nem működik a szex egy ideje és ezért nem érzi magát nőnek.
annyi bántalom, gyűlölet, keserűség és fájdalmas szeretet van bennem hogy leírni nem tudom... bazi f os helyzetben vagyok alapból, iszonyúan kell nekem egy társ ezekben az időkben, ezért képtelen vagyok szakítani de mocskosul emészt. várjak a szakítással amíg megerősödöm vagy megtegyem most? hogyan? és hogyan kellene ezen túljutni?
nem baj, ha gyenge leszel. Állapotod sem teszi lehetővé a keménykedést.
Csak mondd el, h Neked egy ilyen helyzetben nem egy ilyen társra van szükséged.
nem tudom, milyen ember lehetsz, de aki egy ilyen helyzetben nem áll melletted 200%osan: nem is érdemel meg Téged talán.
Ne haragudj kérdező,de ez a csaj soha nem szeretett Téged!
Sok erőt kívánok a felépülésedhez és a szakításhoz!
Szerintem #9 leírása tökéletes. Ez nem társ, ez egy könnyűvérű kis hadnemondjammi... Nem azért van veled mert szeret, hanem mert szerette, ahogy dugod. Pont.
22/F
Sok erőt és kitartást kívánok mind a szakításhoz, az egyedülléthez és a felépüléshez, kérdező.
Remélem, idővel megtalálod azt a lányt, aki soha, semmilyen szituációban nem lesz méltatlan Hozzád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!