Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Súlyos anyagi problémák...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Súlyos anyagi problémák hatására bekövetkező elhidegülésből hogyan lehet ismét bensőséges, szenvedélyes kapcsolat az anyagi problémák megszűnésekor?

Figyelt kérdés

Állítólag az araboknál van egy mondás mely szerint, ha a nélkülözés bejön az ajtón a szerelem távozik az ablakon.

Jól éltünk pár éve túl jól...aztán a férjem váratlanul munkanélküli lett, maradt az én keresetem és az állandó idegenkedés, egymás hibáztatása, a szex teljesen megszűnt.

Végre pár hónapja vége lett a rémálomnak viszont félszeg módon viselkedünk az újraközeledéssel kapcsolatosan, még szex nem is volt, beszélgetünk, csodálkozunk lassan engednek csak fel a gátak iszonyú dolog volt a pénztelenség, el se merjük hinni, hogy visszaáll a régi életünk.

2013. nov. 8. 19:01
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
87%
Pár terápia.
2013. nov. 8. 19:09
 2/22 anonim ***** válasza:
52%
Mi köze a szexnek a pénzhez?
2013. nov. 8. 19:14
 3/22 anonim ***** válasza:
92%
Az első az, hogy bocsánatot kértek egymástól amiért hülyén viselkedtetek.
2013. nov. 8. 19:17
 4/22 anonim ***** válasza:
26%
kérdezd meg egy utcalánytól
2013. nov. 8. 19:18
 5/22 anonim ***** válasza:
39%
Akit az anyagi gondok el tudtak tőled távolítani,az más helyzetben is elhidegült volna tőled,bármilyen jellegű probléma esetén.Felmerül akérdés,hogy egy iylen kapcsolatot érdemes-e felmelegíteni.Más kérdés,hogy nehéz dolog a szakadék széléről visszatáncolni.
2013. nov. 8. 19:20
 6/22 anonim ***** válasza:
24%
Aki korábban jól élt annak fogalma sincs hogyan kell az ilyen helyzeteket kezelni.
2013. nov. 8. 19:27
 7/22 anonim válasza:
72%

En is pont ilyen helyzetben vagyok a parommal. Mi szakitottunk is, de mar fel eve ujra egyutt vagyunk. Es halistennek az anyagi helyzetunk is rendbejott. A szex meg nalunk is hianyos, de biztos vagyok benne hogy az is rendbe fog jonni.

Mi nagyon nagyon sokat beszelgetunk, szinte minden szabadidonket kettesben toltjuk, sokat bujunk egymashoz, szeretgetjuk-olelgetjuk-puszilgatjuk egymast. Nekem ez igy egyutt sokat segit, es a paromnak is.de a legtobbet az a tudat segit hogy mar nem kell felnunk hogy mi lesz ha nem hivjak be dolgozni vagy ha ez lesz ha az lesz stb... viszont sokaig voltunk bizonytalansagban, kilatastalansagban, es az agyunknak kell ido hogy visszaalljon, hogy megnyugodjunk es kiuruljon a mindennapi stressz ami honapokig bennunk volt. Minden nappal egy kicsit jobb lesz, hidd el, en is ezt mondogatom magamnak meg a paromnak is! A nehezen mar tul vagyunk! Csak hagyni kell egy kis idot, nem kell surgetni a dolgokat...

2013. nov. 8. 19:31
 8/22 anonim ***** válasza:
0%
eleve az anyagi gond nehezíti a szexet mert igaz hogy a szex olcsó szórakozás, de drágák hozzá a segédeszközök...
2013. nov. 8. 19:37
 9/22 acelsziv ***** válasza:
0%

"egymás hibáztatása"

Miért? Jóban rendben van minden, de a rosszért már a másik a hibás? Ez undorító. Ezt én nem nevezném PÁRkapcsolatnak.

2013. nov. 8. 19:42
 10/22 anonim ***** válasza:
38%
ilyeneket az mond aki még nem volt ilyen helyzetben
2013. nov. 8. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!