Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem egyfolytában hazudozik, lehet ez ellen tenni valamit?!
Nem értem, miért kellene beismernie, hogy megcsalt?!?!?!
Ha igaz, akkor fölösleges, ha meg ártatlan, akkor a bizalmatlanságod miatt nincs jövöje a házasságotoknak.
Ha nem hiszel neki, akkor válj el töle. Ehhez nem kell a beleegyezése.
A 2. válaszolónak üzenem, hogy amíg nem ismeri a részleteket, addig otthon tessék sértegetni a másikat!
Ezt a kérdést én tettem még fel: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__hazassag_..
Ami változás történt azóta, hogy a férjem munkahelyén már mindenki erről beszél, hozzám is visszajutnak információk, és a nője felhívott, mert visszahallotta, hogy a fülembe jutott jó néhány infó, és egyből mentegetőzésbe kezdett, pl. amikor a férjem kórházban volt, hogy hát ők csak véletlen futottak össze. Ami még nem lett volna gond, csakhogy a férjem "elfelejtette" említeni ezt. Na meg aztán elszólta magát a kis primitív spiné, hogy nem egyszeri "összefutás" volt, mert EGYIK alkalommal még engem is látott a kórháznál! Amikor a férjemnek elmeséltem, csak hebegett-habogott, de nem teljesen egyezett a sztori a két résztvevő szájából. Úgy hallottam hogy a mai napig együtt vannak. Ha neki ez az élet jobban tetszik, miért nem enged elmenni, illetve miért zsarol, hogy nem engedi elvinnem a gyerekeket ha elköltözöm?
Az előző kérdésed végén ezt írtad:
A kérdező kommentje:
Mi nem veszekszünk, mint ahogy semmit sem csinálunk, csak élünk egy fedél alatt, de nem együtt. Kölcsönösen nem kezdeményezünk. Ő gondolom sz@rik bele, én pedig képtelen vagyok férfiként tekinteni rá. Azt hiszem már mérföldekre járunk egymástól, és nagy a valószínűsége, hogy sosem találunk vissza a másikhoz. És a terhesség sem alkalmas időpont erre az egészre, túlzottan sebezhető vagyok. Ha a hormonjaim ismét normál üzemben működnek, talán minden megváltozik...
Hát...eltelt egy év...és még mindig itt tartasz!
"persze elválni, szétköltözni nem akar. Hogyan vehetném rá, hogy valljon színt? Mert a továbbiakról csak aztán lehetne beszélni." >>>milyen továbbiakról szeretnél még beszélni??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!