Miért piszkál egyfolytában a tesóm? Mit tehetnék ez ellen?
Én vagyok 3évvel idősebb és nekem van egy húgom.
Nos én kb ugyanígy szekálom mindig pont ugyanilyen dolgok miatt.
Ha az én szempontomból nézem: kivetítés, vagyis ami hiba megvan bennem, azt könnyen észreveszem hogyha más elköveti és
(bocsi nem fejeztem be: rossz gomb)
Én vagyok 3évvel idősebb és nekem van egy húgom.
Nos én kb ugyanígy szekálom mindig pont ugyanilyen dolgok miatt.
Ha az én szempontomból nézem: kivetítés, vagyis ami hiba megvan bennem, azt könnyen észreveszem hogyha más elköveti és ez nem tetszik nekem és megszólom.
Viszont: lehet ezek semmiségeknek tűnnek, de ha belegondolsz ezek hibák, amiket érdemes kijavítani, ő meg figyelmeztet rá!
konkrétan ha sok tv-t nézel az rossz, ha ezt valaki megszólja, akkor gondolj rá mint építő kritika!
Mákkó
Lehet ha egyenesben rákérdezel nála, h miért viselkedik így veled szemben, akkor valami választ kapsz, de nem biztos.
És teljesen igazad van, eléggé frusztráló lehet ha állandóan semibe vesz és te vagy a Rossz.
Ja és ami nagyon fontos, nem hinném h "nyomorék vagy lelkileg" !!
Mákkó
akkor ne legyél ennyire zárkózott, ne hallgass ennyi zenét, rakd el a hajszárítót, ne kenőkéssel vágd a húst, rakj rendet a szobádban és ne nézz olyan sok TV-t.
Egyszer igazán leölhetnél vele, hogy mi a baja veled...hiszen tesók vagytok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!