Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nagyon ciki ha a randin nem egyfolytában van közös téma? (vagy ez átlagos. És egy kicsit félek a randiktól és mit tehetnék ennek leküzdéséért?
Figyelj öcsi! A lényeg!
1. Olyan témákat, kérdéseket tegyél fel, amikre ha választ ad, ne ennyi legyen hogy = igen/nem.
Pl.:
- Ahogy soha ne kérdezz= Ma ettél már? (Erre a válasz az lenne hogy igen vagy nem)
- Ahogy mindig kérdezz= Mit ettél ma? (Erre a kifejtősebb a válasz)
Tudom a példa nem pont oda való, de akár... :)
2. Ahogy magyaráz, mesél, te érdeklődően viselkedj... Kérdezz rá a dolgokra... Mutasd azt, hogy igen érdekel az a sok rizsa, amit nyom...
3. Kedvesnek, ugyanakkor nagyon magabíztosnak mutasd magad!
(Én már átéltem ezt, amit most te... Mára nincs nálam nagyobb a környéken! Csak úgy ahogy leírtam neked!!!)
Nagyon sok sikert!
figyu, az msn címem:regina9410@freemail.hu
csak azért küldöm h mondjak neked pár dolgot amiről a lányok és a fiúk is szeretnek beszélni(általában)
am meg én is csak 14 vok de azér megtalálom a közös hangot a fiúkkal...:D
Regi én is fölvehetlek??
Csak nekem is kéne pár jótanács és ismerkednék is korombeliekkel..
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!