Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » 3 gyerekes anya egyedul tud...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 gyerekes anya egyedul tud boldogulni?

Figyelt kérdés
A felesegem elhagyott es vitte a 3 gyerekunket is. Azzal gyanusit, hohy megcsaltam. Most az edesanyjaval lakik, es allitolag mar munkat is talalt, a picire aki 1 eves az anyukaja vigyazz aki nem dolgozik mert a ferje eltartja. En szeretnem ha vissza jonennek, de azt mondja nem tud megbocsajtani. Lassan 3 honapja mentek el es kezdek agodni hohy komolyan gondolja.
2014. máj. 19. 10:03
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 fallenangel_33 válasza:
A feleséged egy tökös nő, amilyen férfi te sosem voltál és leszel. Remélem, megadja a sors neked, hogy boldognak lásd egy hozzáillő FÉRFI oldalán. Ha már nem veszekszik veled, a nőknél ez azt jelenti, hogy leszar magasról (nagyon helyesen). Ha volna fogalmad arról, mi munka 1, nem 3!,gyermek tisztességes felnevelése + háztartás, visítva menekülnél. Szerencsétlen lúzer vagy, de nem tudlak sajnálni, azt kaptad, amit megérdemeltél. Menj a ribihez, vagy dobott netán?
2014. máj. 20. 00:11
 62/69 anonim ***** válasza:

Nem tudom mit sírsz...

Te már nagyon rég elhagytad, és ezért nem hiányzol neki :)

2014. máj. 20. 09:57
 63/69 A kérdező kommentje:

Kedves utolso.

Nem en mentem el hanem o.

2014. máj. 20. 10:47
 64/69 anonim ***** válasza:
Szerintem a 62. hozzászóló más értelemben használta az "elhagytad" szót, nem fizikai elköltözés értelemben.
2014. máj. 20. 11:03
 65/69 anonim ***** válasza:
100%

"Nem en mentem el hanem o."

Te félrmentél, ő meg elhagyott. Akár hogy is nézzük, te kezdted.

Bennem még egy kérdés merült fel.

"Lassan 3 honapja mentek el es kezdek agodni hohy komolyan gondolja."

Ez alatt a 3 hónap alatt tartottad a kapcsolatot a gyerekekkel, találkoztál velük, vagy vártál hátha a feleséged meggondolja magát?

Kérdezted, hogy mi járhat most a fejében, meg írtad, hogy nem egyszerű neki új párt találnia.

Én azt gondolom, hogy most akkorát csalódott, hogy nem hiszem, hogy a párkeresés az első aminek nekilát. 20 év házasság után szerintem nem ezt várta volna tőled.

Sokan hibáznak, de vannak fokozatok. Már az hiba, hogy magára hagytad segítség nélkül (és persze anyóssal kapálózol, hogy miért nem kérte meg őt). Még nagyobb hiba, hogy egy ilyen helyzetben megcsaltad (ezt már eleve kevesen nyelik le), és a legnagyobb baj az, hogy ezek után még van pofid őt hibáztatni.

Ha neki is így tálaltad a dolgot, mint nekünk, tehát, hogy ő legalább ugyanolyan hibás, akkor szerintem nincs az a rózsacsokor, amivel ezt helyrehoznád.

2014. máj. 21. 11:57
 66/69 A kérdező kommentje:

Eleinte nem beszeltunk, ugy gondoltam csak hiszti es haza jon. Kesobb en hivtam, hogy szukseguk van e valamire (penz)?

O a mai napig nem hiv de felveszi a telefont legalabb ha hivom.

2014. máj. 21. 13:25
 67/69 anonim ***** válasza:
Személyesen találkoztatok az elmúlt 3 hónapban? Láttad egyáltalán a gyerekeidet ezalatt az idő alatt?
2014. máj. 21. 14:24
 68/69 A kérdező kommentje:
Igen, bar kevesett mert mondtam hogy hozza el a gyerekeket hetvegere legalabb erre a valasz az volt hogy lathatom oket barmikor ha oda megyek.
2014. máj. 21. 18:57
 69/69 anonim ***** válasza:
Szóval nem sűrűn mentél. Szerintem ez egyre reménytelenebb. Sajnálom, ez jól elszúrtad.
2014. máj. 22. 10:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!