Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » 3 gyerekes anya egyedul tud...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 gyerekes anya egyedul tud boldogulni?

Figyelt kérdés
A felesegem elhagyott es vitte a 3 gyerekunket is. Azzal gyanusit, hohy megcsaltam. Most az edesanyjaval lakik, es allitolag mar munkat is talalt, a picire aki 1 eves az anyukaja vigyazz aki nem dolgozik mert a ferje eltartja. En szeretnem ha vissza jonennek, de azt mondja nem tud megbocsajtani. Lassan 3 honapja mentek el es kezdek agodni hohy komolyan gondolja.
2014. máj. 19. 10:03
1 2 3 4 5 6 7
 11/69 A kérdező kommentje:

Most ugyis en leszek a hibas barmit irok.

A lenyeg, hogy szeretnem ha vissza jonennek.

A kerdesem, hogy altalaban mi szokott tortenni.

Ott vannak a gyerekek is, nem lehet ilyen onzo hogy csak magara gondol.

Ott van a nagy lakas a gyerekek szobaja itt vannak otthon

2014. máj. 19. 10:44
 12/69 anonim ***** válasza:
100%

Szóval megcsaltad.

Szerintem ha valaki nekivág 3 gyerekkel a nagyvilágnak, az komolyan gondolja. Ha pedig csak 3 hónap után kezdesz el aggódni, és most próbálod visszacsalni, az már szerintem késő. Ha ezalatt az idő alatt boldogult,akkor szerintem ezután is fog. De azért megpróbálhatod. Csak lássa, hogy komolyan is gondolod.

2014. máj. 19. 10:52
 13/69 anonim ***** válasza:
100%

Megcsaltad? Igen, vagy nem?

Egy szót várok.

2014. máj. 19. 10:55
 14/69 anonim ***** válasza:
100%

"nem lehet ilyen onzo hogy csak magara gondol"

Te lehettél?

Szerintem ő most a gyerekekre is gondol. Nem akar olyan apát példaképnek, mint te. Meg is értem.

2014. máj. 19. 10:56
 15/69 anonim ***** válasza:
100%
13 Csak nem képzeled, hogy az ilyen egyednek van ahhoz bátorsága, hogy őszinte legyen?:DD Hát hová képzelsz?:xD
2014. máj. 19. 10:57
 16/69 A kérdező kommentje:

Csak ez nem ilyen egyszeru, vagyis masoknak konnyu itelkezni.

En dolgozok, es az otthon toltott ido sajnos nem pihenessel telt, csak egreciroztatassal

A felegem egesz nap otthon volt, en meg munka utan meg menjek bevasarolni vagy a nagyobb gyerekert az oviba. A hetvegem sem csak pihenessel telt ide oda vigyem a fiukat mert o hetvegen nagytakarit meg fozz... szerintem meg ezeket hetkoznap kellene intezni. Folyton faradz meg ideges volt.

Ketten akartuk a 3. gyereket de nem keszultem ekkora valtozasra.

2014. máj. 19. 11:02
 17/69 anonim ***** válasza:
100%

"A kerdesem, hogy altalaban mi szokott tortenni"

ÁLtalában a pasi megunja a felelősségvállalást, sz .rik bele, hogy kötelezettségei is vannak, rájön a pánik, hogy többé nem lesz új nővel és keres egy halom kifogást, majd félredug.

Aztán amikor a nő rájön, a férfi helyett is vállalja a felelősséget a három gyerek életéért, elköltözik és egyedül is boldogul azzal, ami a férfinak párban sem ment, akkor a férfi bepánikol, hogy teljesen egyedül marad, és szeretné visszacsalogatni a házi rabszolgáját.

Mikor ez nem sikerül agyon sajnáltatja magát ahelyett, hogy szembenézne vele, hogy ő szúrta el az egész életét, és nem csak a sajátját, de a gyerekeiét is, inkább okolja a feleségét, hogy nem nyelte le neki, hogy egy gerinctelen bunkó.

Ez szokott történni. Egyedül maradsz. Gratulálok. Remélem jó nő volt és megérte!

2014. máj. 19. 11:04
 18/69 anonim ***** válasza:
89%

Megcsaltad? Igen, vagy nem?

Egy szót várok.

2014. máj. 19. 11:05
 19/69 anonim ***** válasza:
100%
Semmi extrémet nem várt el tőled a feleséged. 3 gyerek ezzel jár. Szerinted ő mikor pihent????
2014. máj. 19. 11:05
 20/69 anonim ***** válasza:
100%
Hello! Én egy 3 gyermekes anyuka vagyok. Az én házasságom is került már gödörbe, de talán még időben sikerült megmenteni.Most nézzük lépésről lépésre: A feleséged véletlenül nem azért veszekedett veled sokat, mert te esténként a haverokkal lazítottál ahelyett, hogy otthon segítettél volna kicsit? Már megbocsáss, de elönti a kaki a bucimat, amikor apuka körberakja anyukát 3 gyerekkel és ő meg eljár a haverokkal lazulni. A feleséged is elment néha lazulni? Bevállaltad akkor a 3 gyereket? Hogy a fészkes fenébe gondoljátok ti férfiak, hogy olyan egyszerű egyedül egy nőnek otthon 3 gyerekkel, ráadásul a kicsi még csak 1 éves. Köszönöm szépen én azt a házasságot, ahol én egyedül mosok főzök takarítok vasalok tanulok a gyerekekkel, meg hozom viszem őket ahova kell, magamra nincs időm, eközben apuka esténként lazul a haverokkal.Gyanítom, hogy a feleséged úgy belerázódott ebbe a mindent egyedül csinálok a 3 gyerekkel korszakba, hogy mostmár tényleg boldogul egyedül. És ezt pont te bizonyítottad be neki :( Innen már tényleg nincs visszaút... Sajnos. Ezt elkúrtad... nem is kicsit...NAGYON. :(
2014. máj. 19. 11:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!