Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » 3 gyerekes anya egyedul tud...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 gyerekes anya egyedul tud boldogulni?

Figyelt kérdés
A felesegem elhagyott es vitte a 3 gyerekunket is. Azzal gyanusit, hohy megcsaltam. Most az edesanyjaval lakik, es allitolag mar munkat is talalt, a picire aki 1 eves az anyukaja vigyazz aki nem dolgozik mert a ferje eltartja. En szeretnem ha vissza jonennek, de azt mondja nem tud megbocsajtani. Lassan 3 honapja mentek el es kezdek agodni hohy komolyan gondolja.
2014. máj. 19. 10:03
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 anonim ***** válasza:
100%
Tudod, azért a pofám leszakad, amikor ilyen idiótákról olvasok mint te. Ellát három gyereket egész héten, és amikor hétvégén meg munka után segítséget kér, nem azért, hogy pihenjen, az önző disznaja, hanem azért, hogy ki tudja almolni alólad a szennyet a házban, akkor még neked áll felljebb, hogy miért nem csinálta meg hét közben? Milyen baromi nehéz munkát végzel te amiért ennyire sajnálod magad???? Fel kéne nőni! Ideje! N30
2014. máj. 19. 11:08
 22/69 anonim ***** válasza:
100%
18 Egy ilyen pasitól ne várd, hogy nyögjön:D Inkább hagyja karóba húzni magát, de akkor sem bír 2db őszinte szót kinyögni:D Csoda, hogy az ilyen emberek feleségei, ha bárkitől utánuk meghallanak egy hazug szót,akár csak a környezetükben is, már inkább otthagyják az embert? szó nélkül?
2014. máj. 19. 11:09
 23/69 A kérdező kommentje:

Most mit akarsz hallani? Hogy egy kis nyugalamat akartam amit mastol kaptam meg? Igen , de ez nem csak az en hibam.

Szerintem a felesegem is ugyanolyan hibas mint en. Egesz nap dolgozok, es meg utana is azt hallgattam hogy ilyen olyan kotelesegeim vannak... hat te is besokaltal volna.

Most mar a pici is nagyobb es epp kezdtunk volna visszarazodni.

2014. máj. 19. 11:09
 24/69 anonim ***** válasza:
100%

23:xDDDDD

Közröhej vagy ugye tudod emberke:?DD mert, hogy még mindig nem sikerült kinyögnöd a két szót. Hebegsz, habogsz, nyögsz, mutogatsz, de két őszinte szó még nem hagyta el a szádat:DD

2014. máj. 19. 11:12
 25/69 anonim ***** válasza:
100%

23 De azért a fulltiszta otthon, kaja, kölkök totál rendben, 3 pici mellett az jó volt ugye? az csak úgy odaröpül magától.Bizonyára a tiszta holmi kivétele a szekrényből nagyon nagyon megeröltető lett számodra:D

Aranyapám, én a nejed helyébe úgy megtáncoltattalak volna, hogy nem tudnád, hogy merre az arra:DD

2014. máj. 19. 11:14
 26/69 anonim ***** válasza:
100%

Az élet, a család és 3 gyerek kötelesség. Tessék felnőni.

Undorodom tőled te IQ betyár.

Menj akkor dugj félre, és álljon neked feljebb, hogy számon kér az asszony.

3 gyerek mellett főleg ha van egy 1 éves, nem lehet egyedül nagytakarítani.

Neki is járt volna pihenés.. te bírtad volna a 24/7 munkát? Mert neki folyamatosan készenlétben kellett lenni, neki nem volt egy nyugodt kakálása mióta van gyerek. Beletudsz abba gondolni, milyen nehéz, frusztráló, és fárasztó lehet egyedül 3 gyereket nevelni? Azért írom, hogy egyedül, mert ahogy látom nem sokat segítettél neki. Menj csak, lazulj a kollégákkal, míg az asszony otthon főz, mos, takarít, ellát 3 gyereket.

Úristen, neked kellett boltba menni, meg elugrani a gyerekért az oviba? Bele ne rokkanj már bazzeg.

Undorító. És itt meri verni a nyálát.

Még egyszer és utoljára megkérdem:

Megcsaltad? Igen, vagy nem?

Egy szót várok.

2014. máj. 19. 11:15
 27/69 A kérdező kommentje:

20

Mondott olyat, hogy eleg neki 3 gyerekrol gondoskodni nem meg rolam is. Nem tudom, hogy csak azert mondta e mert ideges volt.

O soha nem ment sehova, ha szolt volna megoldottuk volna anyos segitett volna ez biztos, de csak a panaszkodas ment hogy hol voltam, ezt miert vettem es azt miert nem...

Szeretnem ha vissza jonennek.

Tudom hogy valtoztattnunk kell es kesz vagyok ra.

2014. máj. 19. 11:15
 28/69 anonim ***** válasza:
80%

*főleg ha van egy 1 éves, nem lehet egyedül nagytakarítani.

Lehet, igaz hajnali 3 és 4 között.Mikor mindenki alszik.

2014. máj. 19. 11:16
 29/69 anonim ***** válasza:
100%

"anyos segitett volna ez biztos"

Nem anyós vállalt 3 gyereket. A megoldottuk volna azt jelenti, hogy anyuci elmegy pihenni, te meg ELLÁTOD a családot! Azt jelenti!

A semmire agyon sajnálod magad, most megkaptad, amire vágytál. Annyi időd van, amennyit akarsz, azzal lehetsz és azt csinálhatsz, amit akarsz! Én is ezt léptem volna a feleséged helyében, nem is köszönnék az életben soha. Egyedül, magányosan, lerobbanva otthon 70 évesen nézz majd a tükörbe és mondd ki hangosan: ÉN VAGYOK A HIBÁS!!!

Mindened megvolt, amit egy ember kívánhat. Neked nem kellett. Hát tessék!

2014. máj. 19. 11:18
 30/69 anonim ***** válasza:
100%
Na de figyelj már azt írtad, hogy egy kis nyugalmat akartál és meg is találtad máshol. Te egész nap dolgoztál. Ő meg éjjel-nappal. Neki nem jár a nyugalom? Nektek együtt kellett volna elmenni néha lazulni, főleg, ha anyósod is bevállata volna a gyerekeket.Ez a haveros lazulás meghozta a gyülölcsét. Ti férfiak olyan fafejek vagytok, hogy az néha már fáj. Remélem a haverjaid is agyon ámítottak, hogy a nyugalmat megtaláltad máshol, közben ezeknek a haveroknak már vagy nincs is családjuk, vagy sosem volt és most a te családod szétverésében is jelentős szerepet vállaltak. Mert már megbocsáss, nekem barátaim vannak pont ezért és nem haverjaim, mert egy barát képes észhez téríteni ám egy havernak nem érdeke. Zöldebb volt a szomszéd fűje csakhogy rájöttél időközben, hogy a te füved is lehetne olyan zöld, csak éppen többet kéne törődni vele. Nemde?
2014. máj. 19. 11:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!