Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 gyerekes anya egyedul tud boldogulni?
Most mit akarsz hallani? Hogy egy kis nyugalamat akartam amit mastol kaptam meg? Igen , de ez nem csak az en hibam.
Szerintem a felesegem is ugyanolyan hibas mint en. Egesz nap dolgozok, es meg utana is azt hallgattam hogy ilyen olyan kotelesegeim vannak... hat te is besokaltal volna.
Most mar a pici is nagyobb es epp kezdtunk volna visszarazodni.
23:xDDDDD
Közröhej vagy ugye tudod emberke:?DD mert, hogy még mindig nem sikerült kinyögnöd a két szót. Hebegsz, habogsz, nyögsz, mutogatsz, de két őszinte szó még nem hagyta el a szádat:DD
23 De azért a fulltiszta otthon, kaja, kölkök totál rendben, 3 pici mellett az jó volt ugye? az csak úgy odaröpül magától.Bizonyára a tiszta holmi kivétele a szekrényből nagyon nagyon megeröltető lett számodra:D
Aranyapám, én a nejed helyébe úgy megtáncoltattalak volna, hogy nem tudnád, hogy merre az arra:DD
Az élet, a család és 3 gyerek kötelesség. Tessék felnőni.
Undorodom tőled te IQ betyár.
Menj akkor dugj félre, és álljon neked feljebb, hogy számon kér az asszony.
3 gyerek mellett főleg ha van egy 1 éves, nem lehet egyedül nagytakarítani.
Neki is járt volna pihenés.. te bírtad volna a 24/7 munkát? Mert neki folyamatosan készenlétben kellett lenni, neki nem volt egy nyugodt kakálása mióta van gyerek. Beletudsz abba gondolni, milyen nehéz, frusztráló, és fárasztó lehet egyedül 3 gyereket nevelni? Azért írom, hogy egyedül, mert ahogy látom nem sokat segítettél neki. Menj csak, lazulj a kollégákkal, míg az asszony otthon főz, mos, takarít, ellát 3 gyereket.
Úristen, neked kellett boltba menni, meg elugrani a gyerekért az oviba? Bele ne rokkanj már bazzeg.
Undorító. És itt meri verni a nyálát.
Még egyszer és utoljára megkérdem:
Megcsaltad? Igen, vagy nem?
Egy szót várok.
20
Mondott olyat, hogy eleg neki 3 gyerekrol gondoskodni nem meg rolam is. Nem tudom, hogy csak azert mondta e mert ideges volt.
O soha nem ment sehova, ha szolt volna megoldottuk volna anyos segitett volna ez biztos, de csak a panaszkodas ment hogy hol voltam, ezt miert vettem es azt miert nem...
Szeretnem ha vissza jonennek.
Tudom hogy valtoztattnunk kell es kesz vagyok ra.
*főleg ha van egy 1 éves, nem lehet egyedül nagytakarítani.
Lehet, igaz hajnali 3 és 4 között.Mikor mindenki alszik.
"anyos segitett volna ez biztos"
Nem anyós vállalt 3 gyereket. A megoldottuk volna azt jelenti, hogy anyuci elmegy pihenni, te meg ELLÁTOD a családot! Azt jelenti!
A semmire agyon sajnálod magad, most megkaptad, amire vágytál. Annyi időd van, amennyit akarsz, azzal lehetsz és azt csinálhatsz, amit akarsz! Én is ezt léptem volna a feleséged helyében, nem is köszönnék az életben soha. Egyedül, magányosan, lerobbanva otthon 70 évesen nézz majd a tükörbe és mondd ki hangosan: ÉN VAGYOK A HIBÁS!!!
Mindened megvolt, amit egy ember kívánhat. Neked nem kellett. Hát tessék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!