Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » 3 gyerekes anya egyedul tud...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 gyerekes anya egyedul tud boldogulni?

Figyelt kérdés
A felesegem elhagyott es vitte a 3 gyerekunket is. Azzal gyanusit, hohy megcsaltam. Most az edesanyjaval lakik, es allitolag mar munkat is talalt, a picire aki 1 eves az anyukaja vigyazz aki nem dolgozik mert a ferje eltartja. En szeretnem ha vissza jonennek, de azt mondja nem tud megbocsajtani. Lassan 3 honapja mentek el es kezdek agodni hohy komolyan gondolja.
2014. máj. 19. 10:03
1 2 3 4 5 6 7
 41/69 A kérdező kommentje:
Anyagilag (miutan a fizetesem jo reszet majd szepen levonjak), talan. De nem maradhat az anyjanal orokke. A gyerekeknek meg itt van az otthonuk. Nem konnyu manapsag part talalni folegg 3 gyerekkel (legyunk oszintek). Hibaztam es belttam ezert nem kell egy eleten at buntettni ugy gondolom. Ahozz hogy ez igy alakult o is kellett es most nem azt mondom hogy csak o a hibas.
2014. máj. 19. 12:31
 42/69 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok az utolsó kommentedhez, ezt add elő a feleségednek - mármint, hogy 3 gyerekkel a kutyának se kell majd, és már csak ezért is menjen vissza hozzád - , és nem lesz többet gondod a nyugalomra...Te meg majd csak tátsd a szádat, amikor valaki értékelni fogja, mert idővel fogja, és boldog lesz. Talán egyszer rájössz, hogy ez javarészt a te hibád.
2014. máj. 19. 12:47
 43/69 anonim ***** válasza:
87%
Tévedésben vagy, ha azt hiszed, kettőtök közül ő van nagyobb bajban! A gyerekeid tisztelete, a feleséged szeretete, az egész családod oda van egy dugás miatt. Ez a valóság. Nem az, hogy ő nem kell senkinek! Az, hogy TE nem kellesz! Fájdalmas lehet, mert nagyon nem akarsz ezzel szembenézni, pedig ez van. Ő nem lesz egyedül, a gyerekeitek szeretik, tisztelik és meg fogja találni azt a férfit is, aki értékeli amit tesz. TE leszel egyedül, nem ő! Szánalomból sem mennék vissza hozzád a helyében!
2014. máj. 19. 12:54
 44/69 anonim ***** válasza:
100%

A pofim leszakad. Nem akarok másokat ismételni, de ez a felfogás nagyon durva.

"Nem konnyu manapsag part talalni folegg 3 gyerekkel (legyunk oszintek)."

Nem könnyű párt találni, ez igaz, de te talán az voltán? Az ember azt várná a párjától, hogy támogassa a nehéz helyzetekben is, ne pedig az első nehézségnél a könnyebb megoldást válassza.

"Ahozz hogy ez igy alakult o is kellett es most nem azt mondom hogy csak o a hibas."

Miért, mert veszekedett veled, amikor magára hagytad a sz.rban?

Nekem csak 2 gyerekem van, a pici nemrég született. 1 hónapja nem alszom, szóval elég ingerlékeny vagyok.

Nem kellene, hogy megcsaljon, elég lenne, ha a férjem közölné este, hogy ő most elmegy lazulni, oldjam meg egyedül a fürdetést-altatást. Én biztos vagyok benne, hogy levisítanám a fejét. (egyébként meg tudtam oldani amikor külföldön volt, nem ez a lényeg).

A másik dolog, hogy már 3 hónapja elmentek. Mit csináltál addig, lazultál. Most meg már kezd hiányozni a rendezett ház, meg a vasalt ruha?

"Hibaztam es belttam ezert nem kell egy eleten at buntettni ugy gondolom."

Vannak olyan dolgok, amiket nem lehet lenyelni. Ezt nem tudod jóvátenni.

2014. máj. 19. 13:13
 45/69 anonim ***** válasza:
100%
Te most csak azért aggódsz, mert a fizetésed jó részét levonják? Akkor egy jó ötlet ilyen gerinces apukáknak:Lépj ki a munkahelyedről, menj munkanélkülire, aztán meg ne dolgozz sehol hivatalosan és akkor nem lesz miből levonni. Sajnos ismerek itt a környezetemben olyan apukát, aki ezt meg is járszotta szintén 3 gyerekkel. Ha meg a feleséged feje fölött lévő fedél miatt aggódsz akkor te menj oda ahol a nyugalmat megtaláltad és váláskor meg a házat írasd a gyerekekre. Én a feleséged helyében biztosan nem költöztem volna el, hanem kivágtalak volna onnan a közös házból, mint macskát .zarni. Barátnőm úgy szerezte meg a közös házat teljesen 1 gyerekkel, hogy megegyeztek hogy nem fizet gyerektartást az apuka házrésze fejében. Ott is csak egy reggel szeretlek este meg el kell válnunk kufirc miatt.
2014. máj. 19. 13:29
 46/69 anonim ***** válasza:
92%
Hagyjátok direkt provokál mindenkit, egy kamu kérdéssel, hogy neki esetek.
2014. máj. 19. 13:50
 47/69 A kérdező kommentje:

Vartam, hogy megnyugodjon de egyre huvosebb velem.

Legalabb mar nem veszekszik ezt jo jelnek gondolom.

2014. máj. 19. 14:00
 48/69 A kérdező kommentje:

Nem provokalok senkit! Csupan nem vagyok alszent. Hibaztam es beismertem, de azt nem vagyok hajlando hogy csak en lennek a hibas. Ezt ketten rontottuk el es legalabb a gyerekek miatt meg kellene probalni ujra. A majd 20 eves hazassagrol nem is beszelek.

Konnyu kioktatni, de hasznos tanacsot senki sem tudott adni.

Ti mind tokeletesek vagyok!

2014. máj. 19. 14:04
 49/69 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudunk hasznos tanácsot adni, mert még mindig nem mondtad, hogy megcsaltad-e vagy sem.
2014. máj. 19. 14:24
 50/69 anonim ***** válasza:
100%
Hasznos tanács? Hagyd békén őket! Megtettél mindent, amit tudtál, kár volt. Rendezkedj be egyedüli létre, és hagyd őket békén! A 20 év házasság kemény tanulópénz a feleségednek. A gyerekek meg megtanulták a leckét már így is. Nem kérnek belőle többet, köszönik szépen. Inkább legyél távol, mint hogy továbbítsd ezt az értékrendet és családi képet! És nem, nem vagyok tökéletes. Csak amikor tönkrement a házasságom beláttam és elváltam korrektül, mielőtt mással összefeküdtem!
2014. máj. 19. 14:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!