Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 gyerekes anya egyedul tud boldogulni?
Miért ne tudna egyedül boldogulni? Sőt: eddig kellett egyedül megoldania, most van segítsége is az anyukája személyében.
Nem fogja meggondolni magát. De igazából nem is értem, miért akarod, hogy megtegye: nyugalmat akartál, megkaptad.
Uram! Itt már nagy összegekben megy a fogadás, hogy most konkrétan megcsalta-e az asszonyt, vagy nem.
Kérem, tisztázza e helyzetet, szeretném tudni, nyertem-e.
Volt megcsalás?
Őszödi Ferenc
Szerintem megnyerte a fogadást, azt írta a kérdező, hogy egy kis nyugalomra vágyott és azt megkapta máshol. Ebben szerintem benne van. Csak épp annyi gerinc nincs a kérdezőben, hogy kimondja, hogy igen.
Még mindig azt hiszi, hogy az asszony volt a hibás.
Csak egy kérdés, ha netán vissza ment volna az asszony dolgozni, akkor este ő is azt mondta volan, hogy most nyugalomra vágyik, akkor mit csinálsz.
Nekem csak egy gyerekem van, dolgozunk a párommal mind a ketten, ő 3 műszakban, hétvégén is, ünnepnapon is, mégis elmegy a lányunkért, bevásárol, sőt nálunk ő porszívóz, ha kell kitereget, pedig megvárna estig, kiszedi a mosogatógépet, berakja (nekem is ennyi a dolgom vele) és ügyel a rendre, tehát elpakol maga után és mégsem esik le a karikagyűrű az ujjáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!