Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » 3 gyerekes anya egyedul tud...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 gyerekes anya egyedul tud boldogulni?

Figyelt kérdés
A felesegem elhagyott es vitte a 3 gyerekunket is. Azzal gyanusit, hohy megcsaltam. Most az edesanyjaval lakik, es allitolag mar munkat is talalt, a picire aki 1 eves az anyukaja vigyazz aki nem dolgozik mert a ferje eltartja. En szeretnem ha vissza jonennek, de azt mondja nem tud megbocsajtani. Lassan 3 honapja mentek el es kezdek agodni hohy komolyan gondolja.
2014. máj. 19. 10:03
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 anonim ***** válasza:
100%
Ha őszintén megbántad volna 1% esélyed még lenne, ha baromi nagy mázlid van. Így nem lesz.
2014. máj. 19. 11:34
 32/69 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne tudna egyedül boldogulni? Sőt: eddig kellett egyedül megoldania, most van segítsége is az anyukája személyében.

Nem fogja meggondolni magát. De igazából nem is értem, miért akarod, hogy megtegye: nyugalmat akartál, megkaptad.

2014. máj. 19. 11:39
 33/69 anonim ***** válasza:
100%
Igen nekem is az az érzésem, hogy te ezt meg sem bántad, így esélyed sincs a békülésre. Tökös csávó vagy:csináltál 3 gyereket, egész nap dolgozol és még Qurvázol is, remélem jó a fizetésed és az asszony jól megkoppaszt és ellehetetlenít hatalmas gyerektartást követelve. Csak akkor azt nem értem, hogy ha qurvára, haverokra lazulásra tellett, akkor előbb bejárónőre kellett volna költeni és otthon is nyugi lett volna :(
2014. máj. 19. 11:40
 34/69 Őszödi Ferenc ***** válasza:
100%

Uram! Itt már nagy összegekben megy a fogadás, hogy most konkrétan megcsalta-e az asszonyt, vagy nem.

Kérem, tisztázza e helyzetet, szeretném tudni, nyertem-e.

Volt megcsalás?

2014. máj. 19. 11:43
 35/69 anonim ***** válasza:
100%
Megcsalta.Lejön az egyik kommentjéből.
2014. máj. 19. 11:48
 36/69 anonim ***** válasza:
100%

Őszödi Ferenc

Szerintem megnyerte a fogadást, azt írta a kérdező, hogy egy kis nyugalomra vágyott és azt megkapta máshol. Ebben szerintem benne van. Csak épp annyi gerinc nincs a kérdezőben, hogy kimondja, hogy igen.

Még mindig azt hiszi, hogy az asszony volt a hibás.

Csak egy kérdés, ha netán vissza ment volna az asszony dolgozni, akkor este ő is azt mondta volan, hogy most nyugalomra vágyik, akkor mit csinálsz.

Nekem csak egy gyerekem van, dolgozunk a párommal mind a ketten, ő 3 műszakban, hétvégén is, ünnepnapon is, mégis elmegy a lányunkért, bevásárol, sőt nálunk ő porszívóz, ha kell kitereget, pedig megvárna estig, kiszedi a mosogatógépet, berakja (nekem is ennyi a dolgom vele) és ügyel a rendre, tehát elpakol maga után és mégsem esik le a karikagyűrű az ujjáról.

2014. máj. 19. 11:48
 37/69 anonim ***** válasza:
100%
23. komment eleje.
2014. máj. 19. 11:52
 38/69 anonim ***** válasza:
100%
3 gyermekem van, de ha a férjem megcsalna, bíz isten, hogy többet még szóba sem állnék vele, nem,hogy visszamenni hozzá! Elfelejteném egy életre! És igen lehet boldogulni egyedül három gyerekkel, nem lehetetlen!
2014. máj. 19. 11:54
 39/69 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére tud. Csak azt nem értem, miért merül fel benned, hogy ne tudna? Eddig is egyedül volt. 4 gyerekkel, most csak 3 maradt neki, még könnyebb is neki. És tuti segítsége is van hozzá. Jobban járt.
2014. máj. 19. 12:06
 40/69 anonim ***** válasza:
91%
Na ez tuti kamu kérdés.
2014. máj. 19. 12:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!