Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apám csalja anyámat. Mit tegyek?
Miért nem hagyod, hogy a szüleid elrendezzék az egészet? Az ő magánügyük.
Neked mennyire esne jól ha a szüleid beleütnék az orrukat a magánéletedbe??
Anyud és apud felnőtt emberek, majd megoldják a próblámáikat.
Egyszer velem előfordult egy ilyen eset.
Anyukámnak üzenete jött és kérte, hogy vigyem oda neki a telot, én meg megnyitottam az üzit. Lefagytam, mert egy szerelmi vallomás volt benne, nem tudtam mit tegyek(minden lejátszódott bennem, gondolkoztam is, hogy egyből rohanjak e apuhoz). Végül félre hívtam és kérdőre vontam. Kiderült, hogy volt egy pasi, akinek nagyon megtetszett és most folyamatosan zaklatja, de mint kiderült, őt ez nagyon hidegen hagyja és apu is tud már róla.
Egy kő esett le a szívemről..., szóval átérzem a helyzeted. Tudom, hogy nem fog téged nyugton hagyni, így ha igen, ha nem egyértelmű a megcsalás, akkor is először apáddal beszélj. Ha tagad, mondd meg neki, hogy akkor anyudnak is mondja el, ha meg nem teszi, akkor meg lépj te. Sajnálom, hogy ilyenen kell átess, nagyon rossz érzés.
Ne omolj össze, tartsd magadban, ne mondd el anyádnak. Ez a dolog nem rád tartozik most, és ha meg akarod tartani a családod egységben tartását, akkor maradj csendben. Nem csak úgy beszélek. Én kb. 14 évesen éltem át hasonlót (nagyon régen volt). Nem szóltam anyámnak és éltek tovább együtt nyolcvanvalahány éves korukig. Tudom, nehéz feldolgozni ezt egy "gyereknek", aki azt hiszi még, hogy minden örökké tart és csupa boldogság meg egyéb...
Biztos vagyok benne, hogy anyád sejt valamit, mint ahogy az én anyám is midig megsejtette az ilyen dolgokat (később idősebb korában egyszer érintőlegesen és nagyon általánosságban szóba került). Az ilyen esetek nagyon sok házasságban előfordulnak, de nem kell nekik túlzott jelentőséget tulajdonítani, mert még mindig jobb az egyben maradó család (ha egyébként nincs ellenségeskedés a felek között), mint a különválás, annak minden rumlijával és aminek érintettjei a gyerekek is lesznek. Szóval maradj nyugton, ti csak szeressétek mindkét szülőtöket, mert ők legfeljebb egymás iránt éreznek másképp, mint korábban, de titeket ugyanúgy szeretnek. Ezt pedig kár feldúlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!