Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » 3 gyerekes anya egyedul tud...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 gyerekes anya egyedul tud boldogulni?

Figyelt kérdés
A felesegem elhagyott es vitte a 3 gyerekunket is. Azzal gyanusit, hohy megcsaltam. Most az edesanyjaval lakik, es allitolag mar munkat is talalt, a picire aki 1 eves az anyukaja vigyazz aki nem dolgozik mert a ferje eltartja. En szeretnem ha vissza jonennek, de azt mondja nem tud megbocsajtani. Lassan 3 honapja mentek el es kezdek agodni hohy komolyan gondolja.
2014. máj. 19. 10:03
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy ismerted be, hogy hibáztál...
2014. máj. 19. 14:34
 52/69 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem tud senki hasznos tanácsot adni, te nagyon..., mert nem vagy hajlandó beismerni, hogy TE hibáztál, és nem akkor, amikor megcsaltad (nem csak akkor), hanem amikor valószínű, éveken át sz@r férj és sz@r apa voltál. Ő meg besokallt. Aki egy halom gyereket vállal, annak luxus a lazítás, legalábbis, amíg kicsik a gyerekek, na meg akkor, ha a párjuk már idegbeteg a fáradtságtól, mert nem bírja. Akkor vagy le kellett volna állni a gyerekgyárral még az első vagy a második után legkésőbb, beismerve, hogy ennyire van kapacitás, vagy esetleg elbeszélgetni, hogy ki mit vár a családtól. Mert ha te nyugalmat meg semmit tevést munka után, meg nyugit hétvégente, meg kipihent, téged körülugráló feleséget, akkor ahhoz bőven elég lett volna egy gyerek vagy egy kutya, vagy akkora fizetés, hogy abból teljen dadára, bejárónőre, meg akkora házra, amiben nem vagytok egymás nyakán állandóan. Az, hogy a feleséged egyre hűvösebb veled, annak a jele, hogy lezárta magában a házasságotokat, megvan egyedül (valószínű, megkönnyebbült, hogy már nem vagy még te is a nyakán, mert nincs annál idegesítőbb, mikor van valaki más is egy feladatra, de az a valaki a füle botját se mozdítja. Akkor már jobb a tudta, hogy rám marad minden, és akkor nincs ott az, hogy a másik a seggét vakarja, amíg én meggebedek.), kialakított az életét nélküled. Nem hiányzol neki.
2014. máj. 19. 14:39
 53/69 anonim ***** válasza:
100%

"Nem konnyu manapsag part talalni folegg 3 gyerekkel (legyunk oszintek)."

Szerintem egy három gyerekes anyukának elég komoly ok kell ahhoz, hogy elhagyja a gyermekei apját. Nem hiszem, hogy sokan tennének ilyet meggondolatlanul, "hirtelen felindulásból", anélkül, hogy a következményeket felmérnék. Nyilván tisztában vannak azzal, hogy mit jelent egyedül nevelni három gyereket, és azzal is, hogy nincs rá 100 % garancia, hogy új párt találjanak maguknak.

Én ugyanakkor a saját ismeretségi körömben azt látom, hogy 2-3 gyerekkel is jó eséllyel találnak maguknak új társat az elvált nők.

Az egyik három gyerekes barátnőm pár éve még a legkisebbel volt otthon gyesen (akiért egyébként a férje "rágta a fülét" évekig), amikor a férje egy nap lebukott azzal, hogy kb. egy éve kettős életet él, és a sok túlóra valójában egészen más jellegű tevékenységet takart egy 10 évvel fiatalabb kolléganőjével.

A feleség, miután magához tért az első sokk és egy átbőgött éjszaka után, adott a férjének két hónap gondolkodási időt, hogy válasszon. Amikor a férje elköltözött otthonról, még annyi gerincesség sem volt benne, hogy legalább a gyerekeiknek ő mondja el, hogy mi történt, ez a feladat is az anyukájukra maradt.

A barátnőm egy év alatt teljesen rendbehozta magát lelkileg, talpra állt a padlóról, és 2,5 évvel később férjhez ment egy nagyon jó fej férfihoz, (aki mellesleg ráadásul még sokkal jobban is néz ki, és szórakoztatóbb társaság is, mint a volt férje) és most teljesen ki van virulva.

Az új férje szerencsére mind a három gyerekkel nagyon jól kijön; nem akar az apjuk helyett az apjuk lennei, de a kicsi gyakorlatilag úgy nőtt fel, és úgy kötődik hozzá, mintha ő lenne az édesapja.

A barátnőm azt mondja, hogy nagyon nehéz volt feldolgoznia, hogy az a férfi, akit annyira szeretett, és akiben annyira megbízott, hosszú időn át becsapta, és nagyon fájt neki utólag az a tudat, hogy amíg ő a legkisebb gyereküket szoptatta otthon, meg vacsorát főzött, mire hazaér, egy másik nő ágyából érkezett a közös otthonukba.

De azt is mondta, hogy amikor a férje kisétált az életükből, az átsírt éjszakáin a jövőjük miatt aggódva soha nem gondolta volna, hogy két és fél évvel később újra boldog és teljes élete lesz valaki más mellett, aki szereti és elfogadja a három gyerekével együtt.

2014. máj. 19. 14:44
 54/69 anonim ***** válasza:
100%
53 Jujj de jó volt ez a hozzászólás, ment a zöld pacsi:)
2014. máj. 19. 14:58
 55/69 anonim ***** válasza:
69%

*a legkisebbel volt otthon gyesen (akiért egyébként a férje "rágta a fülét" évekig),

Ez is külön megérne egy ujabb kérdést a szeretőkhöz, m int feleség gonosz házsártos gyerekkel zsarolós egyed megvilágításában:)

2014. máj. 19. 15:04
 56/69 anonim ***** válasza:
90%
Nem vagyunk tökéletesek, de te még mindig csak kicsit találod magad hibásnak és főleg a feleséged hibáztatod.Hogy értsd:Az én férjem az egyik legjobbnak hitt barátnőm hálójába tévedt és ő totál ezt látta, mint most te:otthon csak a veszekedés, meló ezerrel, ideg stressz, a gyerekek közt ráadásul kicsi a korkülönbség, vagyis volt olyan időszaka az életemnek,amikor egyszerre 2 gyereket pelenkáztam.Nem midig lett kész az ebéd déli 12-re, és volt olyan is, hogy elfogytak a tiszta alsógatyák meg zoknik a szekrényből.Segítségem annyi akadt, amikor én is lerobbantam, hogy ó szegénykém... és ha 40-es lázzal meg is főztem eszébe nem jutott volna elmosogatni... aztán a sok stressz hatására egyszer csak összeestem és kórházba kerültem. Igen én, aki egy vagyok a sok plázacica által lusta 3 gyerekes anyukának titulált egyedből.Hisz nekem olyan jó, mert egész nap itthon vagyok és semmi dolgom... :( Amikor pl. fogzik egy gyerek és le sem bírod vakarni magadról egész nap, vagy ha a gyerek lesz lázas, beteg és egész éjjel mellette virrasztasz másnap neked ugyanúgy kelni kell a háztartás vár és még a gyerekekkel is kell külön foglalkozni. Végigcipeled őket magaddal, miközben bevásárolsz, veszekszel velük, hogy ezt meg azt ne csinálják, amíg te főzöl, egyik szemed a házimunkádon, másik 3 szemed a 3 gyereken, hogy egyiket se érje baj... és persze mindemellett legyél szexi vadmacska esténként az ágyban és mosolyogva várd az uradat haza, amikor is méltóztatik hazaérkezni a lazulós haveri bulikról. Szóval egy idő után kibukik az ember lánya és apuka olyankor belekóstol abba a qurva jó semmittevős anyasági otthonlétbe.A barátnőmnek ma már nem nevezném azt a szukát, aki szebb volt, mint én, jobban sminkelt, mindig mosolygott, kedves volt ám (mint utólag kiderült) otthon kupi volt, főtt kaja nuku és egyszerűbb volt váláskor a 3-ból csak 1 gyereket vinni az új kapcsolatba ( a másik 2-őt meg odaadni a nagyszülőknek, hogy neveljék tovább)szóval kiderült, hogy ott aztán csak nincs kolbászból a kerítés. Nálunk nem történt megcsalás,csak érzelmi zűrzavar volt, amolyan tetszelgés egymásnak, mégis úgy vágtam ki az embert itthonról, hogy a lába nem érte a földet.Áááááá ez egy nagyon hosszú sztori, végül mégis térdenállva jött könyörögni és ismertem annyira, hogy tényleg láttam rajta a megbánást.Rengeteg éjszakát beszélgettünk át, akkoriban nagyon sok helyre mentünk el csak mi ketten és addig a nagyszülők vigyáztak a gyerekekre. Én csak azt tudom tanácsolni neked, hogy kommunikáljatok, amennyiben hajlandó még a feleséged kommunikálni veled. Valamikor régen nagyon szerethettétek egymást, ha bevállaltatok 3 gyereket. Idézzétek fel a régi szép közös emlékeket, mindent beszéljetek meg, azt is amin változtatni kell, ami rossz volt.Szerintem pedig neked kell a leges legtöbbet változnod, mert akárhogyis, de egy normális 3 gyerekes apuka esténként nem lazulni jár a haverokkal, hanem rohan haza a családjához.Hétvégente meg együtt lazulhatnátok akár a gyerekekkel is.Ha te nem is törődsz a családoddal, hogy figyelj rájuk, hogy várhatod el a nyugalmat??? A te felelősséget nem abban merül ki, hogy a fizetésed leteszed az asszonynak a csekkekre...ettől a család fogalma sokkal többet érdemel. Mellesleg ahogy te most bánsz a gyerekeiddel, vénségedre ők is úgy bánnak majd veled.Ha te már most mellőzöd őket és a velük tölthető legértékesebb idődet haverokra meg qurvákra pazarolod, akkor semmi jóra ne számíts te sem ha megöregszel :(
2014. máj. 19. 15:10
 57/69 anonim ***** válasza:
85%

"Ez is külön megérne egy ujabb kérdést a szeretőkhöz, m int feleség gonosz házsártos gyerekkel zsarolós egyed megvilágításában:)"

Na igen, engem is próbált szédíteni egy kollega, hogy a felesége így sárkány, meg úgy nem törődik vele. Aztán gyorsan kiderült, hogy épp akkor 1 hete szülte a második gyereküket... Azóta eltelt 6 év és csináltak a meglévő kettő mellé még kettőt. Mellesleg találkoztam a csajjal, teljesen normálisnak tűnik, humoros, nemrég csinálta meg a doktorit.

A legszomorúbb, hogy ahogy kivettem a kolléga szavaiból, kb minden héten mással csalja :( Nem tudom, tud-e róla a felesége.

2014. máj. 19. 15:13
 58/69 anonim ***** válasza:
12%
57 Rólad egy jut eszembe: Dögöljön meg a szomszéd tehene is:DD
2014. máj. 19. 15:15
 59/69 anonim ***** válasza:
55%
58: miért is? Egy sztorit meséltem el, amit én kívülállóként ismerek.
2014. máj. 19. 15:23
 60/69 anonim ***** válasza:
100%

"Legalabb mar nem veszekszik ezt jo jelnek gondolom."

Ne gondold! Azt vedd jó jelnek,ha sír,toporzékol,hisztizik,és leordítja a fejed.Ha nem veszekszik,nem szól,nem bánt,azt jelenti,hogy már nem is érdekli.Nem érdekled!!

Valaki tökéletesen leírta,ha egy nő 3 gyerekkel lelép,az már nem akar soha visszamenni.Hányan vegetálnak egy szar házasságban,és nem mernek lépni?A te nejed lépett,bátor egy nő lehet.

Ha vissza akarod szerezni,nem tudom van-e esély rá,de ha tényleg komolyan gondolod,akkor felejts el mindent amit fentebb írtál.Lapos kúszásban,esdekelve bocsánatot kérve,vörös rózsacsokor stb,és akkor talán...talán...

2014. máj. 19. 22:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!