Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Igaza van a feleségememnek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaza van a feleségememnek, csak akkor vagyok jó ha pénz van?

Figyelt kérdés

Évek óta nem sikerül egy hosszútávú munkahelyet találnom, de próbálkozom.

Az idei évben 3 hetet sikerült bejelentve dolgoznom és volt egy- két kissebb alkalmi munka amit elvállaltam.

Feleségem folyton piszkál, hogy dolgozzak és minimum havonta tegyek le egy minimálbért az asztalra, mert ő annak a háromszorosát teszi le.

A keresetéből megélünk, én pedig akármilyen munkát nem szeretnék elvállalni, hasznossá teszem magam otthon, gyerekeket oviba viszem, takarítok.

Ha egy nő megteheti, hogy a gyerekekkel legyen, egy férfitől miért furcsa ez.

Mostanában már azt kapom, hogy nem vagyok férfi, mert nincs munkám és rám nem lehet alapozni.

2014. máj. 16. 14:13
1 2 3 4 5
 41/46 A kérdező kommentje:

A feleségem szerint mi éppen csak vegetálunk, mert ugyan eszünk, van fedél a fejünk felett, de semmi program, neki piperecucc, gyerekek soha nem kapnak új ruhát, csak használtat, esetleg cipőt újat kapnak.

Én sem akarok így élni, tavaly egy fél éves időszakban havi 400- 600 ezret kerestem, kicsit utol értük magunkat.

2014. máj. 16. 16:39
 42/46 anonim ***** válasza:
100%
Istenem, mekkora kamu. :D Mivel kerestél te havi 600ezret, drága? :'D
2014. máj. 16. 17:55
 43/46 A kérdező kommentje:

Külföldön dolgoztam a szakmámban, bejelentve.

Miért olyan hihetetlen?

December végén jöttem haza, mondták, hogy leállás lesz, de tavasszal mehetek vissza, sajnos hosszúra nyúlt a várakozás ezért nem is kerestem állást, merthogy úgyis visszamegyek majd.

Nagy nehezen kijutottam áprilisban 3 hétre, de leállt a projekt, talán szeptembertől mehetnék újra ugyanide.

Sokat próbálkoztam külföldön, a tavalyi évben szerencsés voltam, de 2012- ben sok helyen nem voltak korrektek.

2014. máj. 16. 18:11
 44/46 anonim ***** válasza:
100%

Valahol megértem a feleségedet.

Ő nem mehet szabira, nem mehet táppénzre, mert akkor anyagiaktól esnétek el, mert neked nincs fizetésed.

Jó, néha vannak munkáid, de állandó munka kellene, amire tudna támaszkodni, amiből programot lehet tervezni.

Minden nő szeretne havonta magára költeni, ő meg évek óta csak arra dolgozik, hogy eltartsa a családot( gyerekeket+ téged).

Nem értem, hogy nincs neked valami önbecsülésed, hogy elmenj dolgozni?

Annak idején a volt páromat pár évig én tartottam el, néha voltak munkái, és ennyi.

Hogy mit csinál, míg én dolgoztam? Csajozott ezerrel.:S

Kiderült, lebukott, és szakítás lett a vége. Nem hiszem el, hogy a gyerekek bár bölcsibe járnak, és te egész nap takarítasz. Jó tény, van ilyen férfi is, de ne mond már, hogy vagy 8-9 órán keresztül kb ezt csinálod.

Még csodálkozol hogy a feleséged besokalt? Vállalj el bármilyen tisztességes munkát, mellette még kereshetsz munkát is. De ha így folytatod, akkor a feleségednek nem lesz miért felnéznie rád. Már most rajta van a nadrág, ő tart el titeket .

2014. máj. 16. 18:29
 45/46 anonim ***** válasza:
100%

Most vagy kamu vagy itt éltek családi életet, de itt van ugyanez a sztori csak a nő szempontjából: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__hazassag_..

Minden esetre én a feleségeddel értek egyet, csodálom, hogy még nem rúgott ki ilyen hozzáállással.

2014. máj. 16. 19:29
 46/46 anonim ***** válasza:
100%
azért más ha otthon vagy a gyerekkel gyesen meg más az ha évek óta lébecolsz, arról már nem is beszélve hogy a férfiak ugyanazért a melóért többet kapnak, könyebben találnak munkát
2014. máj. 16. 19:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!