Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaza van a feleségememnek, csak akkor vagyok jó ha pénz van?
Évek óta nem sikerül egy hosszútávú munkahelyet találnom, de próbálkozom.
Az idei évben 3 hetet sikerült bejelentve dolgoznom és volt egy- két kissebb alkalmi munka amit elvállaltam.
Feleségem folyton piszkál, hogy dolgozzak és minimum havonta tegyek le egy minimálbért az asztalra, mert ő annak a háromszorosát teszi le.
A keresetéből megélünk, én pedig akármilyen munkát nem szeretnék elvállalni, hasznossá teszem magam otthon, gyerekeket oviba viszem, takarítok.
Ha egy nő megteheti, hogy a gyerekekkel legyen, egy férfitől miért furcsa ez.
Mostanában már azt kapom, hogy nem vagyok férfi, mert nincs munkám és rám nem lehet alapozni.
19: akkor minek kellett neki gyerek, ha nem dolgozott?
gondolom jön a következő, hogy nehogy dolgozni kelljen
Így egy kicsit más a lány fekvése.
Mi a végzetséged, milyen pozicióból estél ki, hol laktok.
Basszus ha nagyon nincs mi és nagyobb városban éltek menj operátornak, nem sok de pénz az is.
Otthon ülni és várni? Ha csak elküldöd az önéletrajzod, és be se hívnak, akkor gáz van, vagy nem neked való helyeket keresel...
Kérlek írd meg mi a végzettséged, sokat segítene.
19 vagyok, igen, most varjuk juniusra a kovetkezot, aztan utana remelem egy-ket ev mulva mar talan lesz valami.
addig ez van, huzom az igat, mi mast tudnek csinalni?
19;24 téged bepalizták apukám
2 gyerek, se gyes, se gyed semmi, mert nem volt képes dolgozni
sebaj, jön majd a következő is
aztán ha nagyon pattogsz, otthagy, aztán még asszonytartást is követel.
jó példa a gyerekeknek egy lusta anyuci, sose fog dolgozni, lefogadom!
Miert lenne lusta? Attol meg otthon megcsinalja a dolgokat.
Persze vannak olyan nok akik dolgoznak is, de hozzajuk sose volt szerencsem, ez van :)
Gondolom, mondanom sem kell, hogy tényleg jobb lenne, ha mindkettőtöknek lenne állandó munkahelye, mert ha a feleséged bármi miatt (pl. betegség) kiesik a keresetből, akkor mi lesz? Meg aztán két fizetésből sokkal jobban boldogulnátok, a gyerekeknek is több mindent meg tudnátok adni, tudnátok félretenni, stb. Mert a leírtakból úgy tűnik, akármennyit is keres a feleséged, nem éltek ti olyan fényesen, sőt még sokszor egy kis szórakozást sem engedhettek meg magatoknak.
Persze tudom, hogy ez nem könnyű, a saját bőrömön tapasztalom, van úgy, hogy még ha az ember szinte bármit el is vállalna, akkor sem nagyon kell sehova. Én azért a helyedben nemcsak a legjobb munkahelyek között keresgélnék, hátha akad valami, amit el tudnál vállalni és mellette keresgélhetnél egy neked valóbb állást.
ja bepakol a mosógépbe/mosogatógépbe, porszívózik, felmos
csomó olyan feladat amit egy dolgozó nő nem csinál.
de nem baj, lényeg, hogy talált egy balekot, és csak a kölyköket kell potyogtatni, téged meg álltatni :)
Jo, azert ahol a no is dolgozik ott felezik a hazimunkat is.
De nem vitatkozni akarok veled, orulok ha te ilyen not talaltal, biztos ilyen is van, en nem lattam ra peldat a kozvetlen csaladomban, de a tavolabbiban se nagyon...
30: nem ilyet találtam, hanem ilyen vagyok
nem bírnék egész nap otthon lenni, míg a másik megszakad, meg nem veszem h.lére a párom, hogy majd dolgozok a sokadik gyerek után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!