Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Igaza van a feleségememnek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaza van a feleségememnek, csak akkor vagyok jó ha pénz van?

Figyelt kérdés

Évek óta nem sikerül egy hosszútávú munkahelyet találnom, de próbálkozom.

Az idei évben 3 hetet sikerült bejelentve dolgoznom és volt egy- két kissebb alkalmi munka amit elvállaltam.

Feleségem folyton piszkál, hogy dolgozzak és minimum havonta tegyek le egy minimálbért az asztalra, mert ő annak a háromszorosát teszi le.

A keresetéből megélünk, én pedig akármilyen munkát nem szeretnék elvállalni, hasznossá teszem magam otthon, gyerekeket oviba viszem, takarítok.

Ha egy nő megteheti, hogy a gyerekekkel legyen, egy férfitől miért furcsa ez.

Mostanában már azt kapom, hogy nem vagyok férfi, mert nincs munkám és rám nem lehet alapozni.

2014. máj. 16. 14:13
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
98%
Kérdező! Igaza van a feleségednek! Minden normális anya, legalább két éves koráig szeretne (emellett sokan nem tehetik meg), otthon maradni a gyerekkel. Bölcsődébe azért nem egy válvonással adjuk őket, komoly lelkiismereti kérdés ez. Téged okol, amiért kimaradt ebből, mert hátha tudsz majd dolgozni (gondolom erősen bízott benne, hogy így lesz), te meg otthon vakartad.. Három év hosszú idő és a gyerekek miatt az anyák szoktak hátrányos helyzetbe kerülni, egy férfinak még mindig könnyebb elhelyezkedni, mint egy nőnek (akár fizikai munkára). Én már nem tartanálak el, biztosan kiraktam volna a szűröd. Egy egészséges családapa ne játszon háziasszonyt, amit munka mellett is bőven el lehet intézni. Ráadásul takarózol a gyerekekkel, hogy nekik milyen jó ez..
2014. máj. 16. 15:03
 32/46 Andizsuzsi ***** válasza:
89%
Kérdező" Miért nem mentél GYES-re?
2014. máj. 16. 15:25
 33/46 Őszödi Ferenc ***** válasza:
11%

Fiatalember, "mindenki annyit ér, amennyije van".

A feleségével egyetértek.

2014. máj. 16. 15:27
 34/46 anonim ***** válasza:
94%

4-es vagyok.

Lepontoztatok, de a kérdező kommentjei csak megerősítették a véleményemet.

Ez nem átmeneti munkanélküliség, hanem életforma a részéről. Nem is fog változni semmi mindaddig, amíg a felesége ki nem rakja a szűrét.

2014. máj. 16. 15:37
 35/46 anonim ***** válasza:
100%
Nem értelek. Nem akarsz akármilyen munkát elvállalni. Írod, hogy mert megéltek a feleséged fizetéséből, az mellett, hogy hitel is van a nyakatokon. De az, hogy megéltek, nem azt jelenti, hogy jól éltek, tudod, a kettő között órisi a különbség... A mai világban nagyon kevés a biztos állás, és ha pl. 1hónap múlva a feleségednek már nem lesz állása, akkor mit csinálsz? Szemére hányod, hogy miért? Igen is el lehet menni akármilyen munkát elvégezni, és nem csak a szádat rángatni, mert az, hogy a gyerekek bölcsődében meg oviban nőnek fel, azt az időt a feleséged soha nem kapja vissza, ami elmúlt, és otthon töltött volna... Én is enném az életedet, és örülj, hogy párszor elővesz a lustaságodért, és nem rakott még ki.. Pályázhatsz jó állásokra, azok sem tartanak örökké, ... Nekem elég megalázó lenne a helyedben, hogy az asszony tart el 4 embert, te meg elvagy otthon, és van időd itt kérdezni, közben várod, hogy együtt érezzenek veled...
2014. máj. 16. 15:46
 36/46 anonim ***** válasza:
91%
Egy férfi más! Egyszerűen egy férfinak nem az a "szerepe", hogy otthon főzzön-mosson-takarítson-gyereket neveljen! Az ő dolga az anyagiak megteremtése lenne. Az én értékrendemben biztosan. És itt nem arról van szó, hogy milliókat tegyen le az asztalra...de ezt a feleséged sem várja el tőled. Ha nem mész el dolgozni...nem fog férfiként tekinteni rád!!! Innen pedig egyenes út vezet a pocséj házassághoz...hűtlenséghez...váláshoz. Hidd el, nem véletlenül írom. Apám évek óta nem dolgozik. Ő aztán nem megy el akárhová melózni! Csak oda, ahol semmit nem kell csinálni! Na ilyen nincs. Ezért inkább itthon dekkol és ku.rvára nem csinál semmit. Max a kertben kapálgat. Anyám tartja el!!! Komolyan férfinak lehet nevezni az ilyen embert?? Lóf.aszt!! Egy férfi ne lóbálja otthon a herezacskóit! Menjen és dolgozzon! Mindegy, hogy mennyit hoz haza... Ha az én férjem lenne ilyen...végtelenül szomorú lennék. Elválnék. És még egyszer mondom: itt NEM a pénz a lényeg!!!!!!
2014. máj. 16. 16:05
 37/46 anonim ***** válasza:
97%

Hasonló mentalitású férjtől váltam el akkor 1,5 éves picivel.

Megunt dolgozni, miután kirúgták a munkahelyéről. Én max. Gyeden voltam, mellette havi kb. 80-100 eFt-ot még hoztam a konyhára, foglalkoztam a picivel, a háztartással. Ő el volt fáradva és fel volt háborodva, hogy arra kértem maradjon akkor ő a picivel pár hónapot a bölcsiig, közben tud állást keresni. A keresetem akkor havi 350 eFt nettó+Cafeteria volt. Közölte, hogy keres...csak senki nem látta...

Akkor döntöttem a válás mellett, amiko beszólt, hogy jól megélünk az én fizetésemből. "Természetesen" a bevásárlást, ügyintézést, mosás-vasalást továbbra is én intéztem, ahogy hazaértem ő már adta is át a picit, mert el volt fáradva.

Tudod kérdező, ha nekem gyermekem van, akkor két kézzel kaparok munka után- a leírásod alapján ez nem nagyon érezhető.

A volt férjem is meglepődött, amikor megkapta az idézést a tárgyalásra, ezzel a lendülettel szépen összepakoltam a holmiját és kitessékeltem a házamból.

Azóta nyugodtan élünk, haladunk anyagilag is, nem kell hallgatnom a lusta panaszkodását, senki nem döglik órákat a kanapén: mégis rend, tisztasàg, nyugalom van.

Ő eléggé lezüllött, nincs rendes munkája, rendszeres bevétele- de elhíresztelte, hogy én azért mentem vissza dolgozni, mert karrierista vagyok- nem ám azért mert őt is el kellett tartani ;)

Aki ismer, tudja, hogy nem igaz. Szépen, békében nevelem egyedül a gyermekem igen jó körülmények között.

Nem mondom, hogy te is az exférjemhez vagy hasonló, de remélem, gondolatébresztő és összekapod magad.

2014. máj. 16. 16:19
 38/46 anonim ***** válasza:
85%

Inkább beadtátok bölcsibe a gyereket, hogy te TALÁN eltudj vállalni 1-2 kisebb munkát... Most nem azért, de ha elmentél volna gyed-re az BIZTOS 25000 Ft lett volna, illetve a járulékok is fizetve lettek volna (amennyire én tudom).

Most nem mindegy, hogy GYED-el vakarod otthon, és közben igenis vigyázol a gyerekekre, minthogy beadjátok bölcsibe és egyedül vakard otthon 0 pénzért? Az legalább egy havi biztos jövedelem lett volna basszus...

2014. máj. 16. 16:23
 39/46 anonim ***** válasza:
34%
Kérdező, ha ugyanebben a pénzkereseti felállásban te lennél a nő, akkor a párodat mindenki anyázná, hogy micsoda szemétláda!
2014. máj. 16. 16:37
 40/46 anonim ***** válasza:
9%

"Egy férfi más! Az ő dolga az anyagiak megteremtése lenne."

"És még egyszer mondom: itt NEM a pénz a lényeg!!!!!!"

Biiip-biiip! Ellentmondást érzékelek!

2014. máj. 16. 16:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!