Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti is szoktatok veszekedni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is szoktatok veszekedni a pénz miatt?

Figyelt kérdés

Párommal mostanában mindig veszekszem akkor, ha nincs pénzünk.

Amikor dolgozik és este kap pénzt akkor minden szuper. Miért van ez?

2014. ápr. 7. 20:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
74%

Mi is veszekszünk. Neki más dolgok fontosak mint nekem. Pl gyakran szereti meglepni magát (férfi létére) és ezzel szórja a pénzt.

Nem baj, ha egy 3 E ft-s csekk nincs kifizetve, de ő megkívánt valamilyen kaját akkor rendelni kell étteremből... (Az eszébe sem jut hogy olcsóbb otthon megfőzni)

2014. ápr. 7. 20:05
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Tehet arról hogy nincs pénz?Elissza?haszontalan dolgokra költi?Nem dolgozik rendesen?Mert ha egyik se akkor miért lenne hibás ha nincs pénz?
2014. ápr. 7. 20:05
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Amkor dolgozik? De mikor? Néha napján? Vagy miért nincs pénz.

1.válaszadó: a férjed baromi önző

2014. ápr. 7. 20:07
 4/13 anonim ***** válasza:

1# vagyok

Tudom, épp erről próbálom leszoktatni. Oké, hogy enni kell... De miért éttermi kaját?? Miért jobb "szégyenkezni" a ki nem fizetett csekk miatt?

2014. ápr. 7. 20:09
 5/13 A kérdező kommentje:
Alkalmi munkákat dolgozik, ami egyrészt azért jó mert nem kell egy hónapot várni a pénzre. De van amikor nincs ilyen munka.
2014. ápr. 7. 20:13
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
ha a barátom aggódik, h nincs pénze, sok a kiadás, mindig mondom neki, hogy ne aggódjon, megoldjuk, ketten együtt mindig megoldunk mindent.és megnyugszik, meg meg is oldunk mindent...
2014. ápr. 7. 20:21
 7/13 anonim ***** válasza:

Nem szoktunk.Ha esetleg valamelykőnk többet költ,akkor kisegítjük egymást.De ilyen nem szokott előfordulni.

Ketten összesen 400 ezret keresünk,jut belőle a saját hobbinkra is.

2014. ápr. 7. 20:49
 8/13 anonim ***** válasza:

Te veszekszel vele és mi tudjuk, hogy miért csinálod?

Te mit dolgozol?

2014. ápr. 7. 21:16
 9/13 anonim ***** válasza:

Nem szoktunk a pénz miatt veszekedni... ha van hát van..ha nincs akkor még ha legyilkoljuk egymást se lesz. Semmi értelme ezen vitatkozni (ok más lenne ha pia,drog,h-lyeségek stb stb amire szórva lenne,de veszekedéssel ez a helyzet se lenne megoldva).

Amúgy eddig mit értél el a veszekedéssel azon kívül,hogy egy kellemetlen napotok volt és egy kicsit ilyenkor mindig távolodtok egymástól????

2014. ápr. 7. 22:46
 10/13 anonim ***** válasza:

Mi sose veszekszünk a pénz miatt. Jelenleg terhesen itthon vagyok és nincs jövedelmem (két munka között lettem terhes, de terveztük szóval felvoltunk készülve) a páromnak jól fizető munkája van de mindig megbeszéljük,hogy mikor mire költsünk. És van úgy,hogy nem fér bele egy körmös vagy egy étterem. Akkor majd máskor. De együtt meglehet oldani.

Kedves 1-es!

A férjednek megkéne értenie,hogy nem mindig fér bele az éttrem. Jó néha kell,de ha minden be van fizetve. Illetve egy gyros is tud finom lenni nem muszáj luxus kaja.

2014. ápr. 8. 07:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!