Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők nektek mennyire fontos, hogy tehetős, jól kereső férjetek legyen? Nektek ez szempont volt pár választáskor vagy nem?
Ugye a nők a jól kereső férfiban a biztonságot látják a jó életre stb.
Pont a legjobb barátnőmmel beszélgettem erről múltkor.
Mindketten nagyon jó családból származunk,sosem volt semmiben hiányunk. Nekem a pár választáskor nekem nem volt fontos szempont,hogy százezreket keressen a párom,mert nem azért fogok hozzámenni,hanem azért mert szeretem,persze szeretnénk majd néha utazgatni stb.
De a barátnőmnek nincs éppen kapcsolata,de azt mondta nekem,hogy olyan párt szeretne magának,aki jól keres és jól fognak élni,mert hogy neki ez fontos,hogy meg legyen az anyagi biztonság. Egyébként Ő tanító lesz,szóval Ő nem fog sokat keresni. Csak nekem ez olyan fura,mert ezer éve ismerem és nem gondoltam,hogy neki ez olyan fontos szempont és kicsit felszínesnek tűnik nekem. Azért fura,mert nagyon hasonló a gondolkodásunk. Mondjuk én azt mondtam neki,hogy szerintem ha megtalálja élete párját,akkor nem azt fogja nézni,hogy mennyit keres,hanem csak örülni fog,hogy szeretik egymást.
Szerintem ha igazán szerelmes az ember,akkor a pénz úgysem a leglényegesebb dolog,persze jó ha van belőle.
Ebből csak azt szerettem volna kihozni,hogy jó családba születtem,mégsem halok bele,ha a férjem nem fog nettó 1 milliót keresni,nem azt mondom jó lenne,de nem ettől leszek boldogabb.:)
Nektek erről mi a véleményetek?
Nektek mennyire fontos a pénz egy kapcsolatban?
Fontos...
De a párválasztásomkor egyáltalán nemtudhattam még hogyan lesz, így nem volt szempont..
Nem is soka kell keressen, hanem hogy akarjon haladni..tehat inkább a ambició a gontos..
De ugyanúgy fontos az is, hogy én megelelően keressek..
Sajnos a pénz fontosabb a párkapcsoatban, mint kellene..de ilyen életet élünk...ha amparom nem keres megelelően, akkor sosem lesz gyerekünk, mert egy időree minimum kiesik a keresetem..
És nem nyomorban szeretnenk elni..
Tehát nem az számít, hogy x dolgot megvehessünk, minden évben 3 szor külföldi nyaralás. Nemtudomhány kocsi..hanem csak egy normalis színvonalon tudjunk élni
Ugye a pénz nem boldogít, de a hiánya megkeserít...
"ha igazán szerelmes az ember,akkor a pénz úgysem a leglényegesebb dolog"
Múltkor azt mondta itt egy nő, hogy "ő viszont sosem tudna beleszerelmesedni egy csóróba"!
Erről ennyit.
annak idején mikor megismertem beszéltünk pár szót egy szórakozóhelyen, majd azt mondta, van egy Q7 terepjáróm, egy jakuzzim a budai villámba, meg egy 20 centis szerszámom, ezekbe ebbe a sorrendbe beleülnél?
én csak annyit mondtam, bele.
nos ez 6 éve volt!
azóta használom mindet.
Köszönöm a válaszokat.
Nálunk amúgy úgy van, hogy nem sokkal, kb 70 ezer Ft-tal keres többet a párom, szóval nem olyan egetrengető a különbség. De ha esetleg Ő százezrekkel keresne többet,lehet úgy érezném,hogy rá vagyok utalva,mert mondjuk én kevesebbel tudnék hozzájárulni a költségekhez,mivel kevesebbet keresnék.
És ez sem a legszerencsésebb szerintem...
Szóval azt sem akarnám,hogy mindig mindent Ő fizessen mondván,hogy mert én úgyis kevesebbet keresek. Én is ki szeretném venni ugyanúgy a részem a költségekből.:)
Mondjuk nálunk úgy volt, hogy apum dolgozott, anyum nem, de nekem mondjuk ez meg sem fordult a fejemben,hogy itthon üljek és eltartassam magam. Anyum mondjuk megtehette,mert apum nagyon jól keresett,de akkor is,szerintem egy nőre ez nem vett jó fényt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!