Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nők nektek mennyire fontos,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők nektek mennyire fontos, hogy tehetős, jól kereső férjetek legyen? Nektek ez szempont volt pár választáskor vagy nem?

Figyelt kérdés

Ugye a nők a jól kereső férfiban a biztonságot látják a jó életre stb.

Pont a legjobb barátnőmmel beszélgettem erről múltkor.

Mindketten nagyon jó családból származunk,sosem volt semmiben hiányunk. Nekem a pár választáskor nekem nem volt fontos szempont,hogy százezreket keressen a párom,mert nem azért fogok hozzámenni,hanem azért mert szeretem,persze szeretnénk majd néha utazgatni stb.

De a barátnőmnek nincs éppen kapcsolata,de azt mondta nekem,hogy olyan párt szeretne magának,aki jól keres és jól fognak élni,mert hogy neki ez fontos,hogy meg legyen az anyagi biztonság. Egyébként Ő tanító lesz,szóval Ő nem fog sokat keresni. Csak nekem ez olyan fura,mert ezer éve ismerem és nem gondoltam,hogy neki ez olyan fontos szempont és kicsit felszínesnek tűnik nekem. Azért fura,mert nagyon hasonló a gondolkodásunk. Mondjuk én azt mondtam neki,hogy szerintem ha megtalálja élete párját,akkor nem azt fogja nézni,hogy mennyit keres,hanem csak örülni fog,hogy szeretik egymást.

Szerintem ha igazán szerelmes az ember,akkor a pénz úgysem a leglényegesebb dolog,persze jó ha van belőle.

Ebből csak azt szerettem volna kihozni,hogy jó családba születtem,mégsem halok bele,ha a férjem nem fog nettó 1 milliót keresni,nem azt mondom jó lenne,de nem ettől leszek boldogabb.:)

Nektek erről mi a véleményetek?

Nektek mennyire fontos a pénz egy kapcsolatban?

2014. márc. 28. 21:23
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
93%
SOHA nem volt fontos. Ha csak egy kicsit is az lett volna, össze sem jövök a férjemmel. Kifejezetten szegények voltak...még víz sem volt bevezetve a házukba.......... De 1 hónap járás után ide költöztettem hozzánk a párom...ő elment egy gyárba 2 műszakba melózni...ma már a férjem, 10 éve együtt vagyunk...és bár még mindig ugyanott dolgozik, mint amikor összejöttünk...és se kocsink, se saját házunk.....ám én mégis BÜSZKE vagyok rá...és imádom! Igen, szükséges dolog a pénz...hiszen semmit nem adnak ingyen. De korántsem a legfontosabb,......ezt azért nem ártana ha mindenki megjegyezné egy életre! 29/nő
2014. márc. 29. 10:21
 32/37 anonim ***** válasza:
93%

persze a pénz nem minden, de azért ne legyeünk már álszentek, hogy baj, ha van.

Én is büszke vagyok a férjemre, mert jó bosztásban dolgozik, nagyon jól keres, és minden magának köszönhet. Volt szorgalma, hogy tanuljon, elvégezze az egyetemet, megtanuljon 2 nyelvet felsőfokon. Volt elég merész, hogy a legjobb munkahelyeket megpályázza, és hogy felvegye a versenyt rengeteg jó képességű emberrel. Ezekhez is mind bátorság kell. Minden egyes munkanapon megküzd azért, hogy megmutassa megérdemelten van ott, ahol most is van.

Számomra példaértékű férféi, férj, apa, és nagyon remélem, hogy a gyerekeink ugyanilyen erővel, hittel állnak neki majd az életnek, mint ő!

2014. márc. 29. 11:59
 33/37 anonim ***** válasza:
90%

Kedves utolsó!

Nem baj van pénz...dehogyis! Csak nem ez a LÉNYEG! Nem ez a legfontosabb! És igen...büszke is lehetsz a férjedre! :) Így kell ezt csinálni! De ha mégsem jutott volna följebb a ranglétrán...hiába küzd, tanul stb...remélem akkor is büszke lennél rá!

2014. márc. 29. 13:07
 34/37 anonim ***** válasza:
90%

amikor megismerkedtünk a párommal, mindketten csóró egyetemisták voltunk. DE! láttam rajta hogy értelmes, ambiciózus, szorgalmas srác, fontos neki hogy megteremtse a jó életszínvonalat, mindig többet és jobbat akar.

sosem az számított hogy kinek mennyi a vagyona, mert azt alátolhatta akárki, hanem az, hogy hogyan érte el, és mit tesz azért hogy fenntartsa.

alapvetően nem jövök szegény családból, de sosem azt sulykolták belém hogy jó pénzes hapsit fogjak, inkább példát mutattak arra hogy kitartással el lehet érni a célunkat, és ilyen emberek felé orientálódjak.

2014. márc. 29. 14:13
 35/37 anonim ***** válasza:

Amikor a férjemmel összejöttünk mindketten iskolába jártunk, szóval az anyagi helyzet nem merült fel köztünk témaként. Mindketten otthon laktunk a családunkkal. Aztán befejeztük a sulit, összeköltöztünk, elkezdtünk dolgozni, majd fél évre rá összeházasodtunk.

Most sem vagyunk közel sem gazdagok. Szívem szerint 40-50 ezer forintot költenék pl havonta könyvekre, de nem tehetem meg, mert nem állunk úgy. Helyette 5 -10 ezret költünk könyvekre:) Viszont megélünk és szeretjük egymást.

Ha gazdagok lennénk akkor sem szórnánk a pénzt felesleges dolgokra. Pl nem vennék havi szinten ruhát, drága parfümöt, kencéket, nem költenék fodrászra és műkörmösre meg ilyen hülyeségekre, ha megtehetném akkor sem, mert pocsékolásnak tartom.

Annyi lenne a változás, hogyha több pénzünk lenne, hogy többet költünk a már említett könyvekre, mert mindketten imádunk olvasni.

2014. márc. 29. 23:06
 36/37 anonim ***** válasza:
91%

Igen, fontos volt. Az is fontos, hogy én jól keressek, hogy a hivatásom legyen a munkám, hogy karriert építsek, ezek a férjemnél is fontos szempontok voltak.

Legalább olyan szinten álljon anyagilag ÉS a munkához/pénzhez való hozzáállásban is, mint én.

A pénztől nem leszel boldog, az biztos. Azonban nem leszel boldogtalan sem :) Nem olyan világot élünk -s én sem szeretnék olyan életszínvonalat-, ahol a folyamatos lemondás ELLENÉRE kellene megpróbálni boldognak lenni.

Mondják, a pénz nem számít. Ez így van. HA van, akkor nem is :) Nem cél, hanem eszköz a pénz: a nyugodt, minőségi, kiegyensúlyozott élet elérésének eszköze.

2014. márc. 31. 13:57
 37/37 anonim ***** válasza:

Hát fontos hogy megálljon a maga lábán, önfenntartó legyen.

Nekem volt egy rakat udvarlóm, akik többszöröse életszínvonalon éltek nálam, de soha egyetlen kólára sem hívtak meg, engem azonban pumpoltak, hogy lássam őket vendégül otthon...

Egyébként a szempontjaim azok, hogy jó szerelmi partner legyen - és ehhez fontos, hogy anyagilag megálljon a maga lábán, mert különben nem lehet egyenrangú a kapcsolatunk, és egyenrangúság nélkül nem létezik szerelmi viszony.

(40N)

2014. ápr. 1. 14:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!