Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők nektek mennyire fontos, hogy tehetős, jól kereső férjetek legyen? Nektek ez szempont volt pár választáskor vagy nem?
Ugye a nők a jól kereső férfiban a biztonságot látják a jó életre stb.
Pont a legjobb barátnőmmel beszélgettem erről múltkor.
Mindketten nagyon jó családból származunk,sosem volt semmiben hiányunk. Nekem a pár választáskor nekem nem volt fontos szempont,hogy százezreket keressen a párom,mert nem azért fogok hozzámenni,hanem azért mert szeretem,persze szeretnénk majd néha utazgatni stb.
De a barátnőmnek nincs éppen kapcsolata,de azt mondta nekem,hogy olyan párt szeretne magának,aki jól keres és jól fognak élni,mert hogy neki ez fontos,hogy meg legyen az anyagi biztonság. Egyébként Ő tanító lesz,szóval Ő nem fog sokat keresni. Csak nekem ez olyan fura,mert ezer éve ismerem és nem gondoltam,hogy neki ez olyan fontos szempont és kicsit felszínesnek tűnik nekem. Azért fura,mert nagyon hasonló a gondolkodásunk. Mondjuk én azt mondtam neki,hogy szerintem ha megtalálja élete párját,akkor nem azt fogja nézni,hogy mennyit keres,hanem csak örülni fog,hogy szeretik egymást.
Szerintem ha igazán szerelmes az ember,akkor a pénz úgysem a leglényegesebb dolog,persze jó ha van belőle.
Ebből csak azt szerettem volna kihozni,hogy jó családba születtem,mégsem halok bele,ha a férjem nem fog nettó 1 milliót keresni,nem azt mondom jó lenne,de nem ettől leszek boldogabb.:)
Nektek erről mi a véleményetek?
Nektek mennyire fontos a pénz egy kapcsolatban?
Fontos a pénz egy párkapcsolatban, DE nem a legfontosabb!
Volt olyan párom, aki háromszor annyit keresett, mint én.
Megjegyzem, nem keresem halálra magam, de nem is keresek rosszul! Eleinte ebből nem is volt gond, de aztán ő jött azzal, hogy menjünk el külföldre, vegyünk új bútorokat ( az ő ízlését nem bírta a pénztárcám), mondtam hogy oké, nem várom el, hogy kifizesse az utazásomat, én is be tudok szállni, de annyival nem, mint ő. Ekkor már két éve voltunk együtt. Húzta a száját, láttam rajta, hogy nem tetszik neki a dolog. Azzal jött, hogy őt a szülei úgy nevelték, hogy ne engedje magát kihasználni. Erre mondtam neki, hogy én nem akarom őt kihasználni, nem várom el, hogy tartson el, nekem is van munkám, de én nem tudok annyit fizetni, mint ő, én nem ilyen költséges kikapcsolódásokhoz vagyok szokva, és a pénztárcám sem....aztán végül nem sikerült ezt normálisan megértetnem vele, így két, és fél év után elváltak útjaink...
My Conserve
Nagyon jól megfogalmaztad. Azok a tulajdonságok, amivel sikert lehet elérni, pozitívak a nők számára. Én is ilyen vagyok. Nem az érdekel, hogy milliomos legyen, hanem hogy legyenek meg benne azok a tulajdonságok, amire lehet közösen alapozni. Nem csak a másikra, mert vagyok annyira "önző", hogy nem azért tanultam, hogy eltartsanak, de a másik is tegyen valamit. Azok a személyiség jegyek a vonzóak a legtöbb nőnek, ami a sikerhez is kell, nemtől függetlenül.
Nekem nem fontos. Az elsö ferjem elegge tehetös csaladbol valo, de annal sz@rragobb.Mikor elvaltunk, megfogadtam, hogy gazdag pasi többet nem kell.
A jelenlegi paromnak mondhatni semmi nagyobb vagyona nincs, de boldog vagyok vele.
Nekem abszolút nem fontos hogy jól keressen, sem most, sem később nem lesz az. Persze nem mondhatom biztosra, fiatal vagyok, 20 éves, meg rajtam a rózsaszín köd, de úgy gondolom nekem nem fog számítani.
Az nyilván fontos, hogy dolgozzon, akarjon előbbre jutni, spórolni tudjon, de hogy mennyit keres...
Apámnak annál inkább fontos, jelenlegi barátomnak, akivel amúgy komolyan tervezek, átlagos keresete van, amiből vígan meg tudnánk lenni azzal együtt, amit én kapok. De jóapám úgy gondolja, hogy nekem bmw való, meg 3 emeletes ház.
Ő jól keresett, gazdagok voltunk gyerekkoromban, de ivott. Eljöttünk tőle, bele a szegénységbe, és voltak gondok, sokkal boldogabb voltam akkor. Szóval én megtanultam, hogy a pénz nem boldogít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!