Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők nektek mennyire fontos, hogy tehetős, jól kereső férjetek legyen? Nektek ez szempont volt pár választáskor vagy nem?
Ugye a nők a jól kereső férfiban a biztonságot látják a jó életre stb.
Pont a legjobb barátnőmmel beszélgettem erről múltkor.
Mindketten nagyon jó családból származunk,sosem volt semmiben hiányunk. Nekem a pár választáskor nekem nem volt fontos szempont,hogy százezreket keressen a párom,mert nem azért fogok hozzámenni,hanem azért mert szeretem,persze szeretnénk majd néha utazgatni stb.
De a barátnőmnek nincs éppen kapcsolata,de azt mondta nekem,hogy olyan párt szeretne magának,aki jól keres és jól fognak élni,mert hogy neki ez fontos,hogy meg legyen az anyagi biztonság. Egyébként Ő tanító lesz,szóval Ő nem fog sokat keresni. Csak nekem ez olyan fura,mert ezer éve ismerem és nem gondoltam,hogy neki ez olyan fontos szempont és kicsit felszínesnek tűnik nekem. Azért fura,mert nagyon hasonló a gondolkodásunk. Mondjuk én azt mondtam neki,hogy szerintem ha megtalálja élete párját,akkor nem azt fogja nézni,hogy mennyit keres,hanem csak örülni fog,hogy szeretik egymást.
Szerintem ha igazán szerelmes az ember,akkor a pénz úgysem a leglényegesebb dolog,persze jó ha van belőle.
Ebből csak azt szerettem volna kihozni,hogy jó családba születtem,mégsem halok bele,ha a férjem nem fog nettó 1 milliót keresni,nem azt mondom jó lenne,de nem ettől leszek boldogabb.:)
Nektek erről mi a véleményetek?
Nektek mennyire fontos a pénz egy kapcsolatban?
Nekem nem volt fontos, viszont vicces módon apámnak igen. HA összejöttem egy pasival rögtön felmérte, mi a foglalkozása. A nővérem járt egy időben egy pincérrel, hát ne tudjátok meg...
Egyébként mivel az okos, ambiciózus pasikra bukom, egyiknek sem volt különösebb anyagi gondja. Nem voltak gazdagok, de jól kerestek. A párom is jól keres, de az igazsághoz hozzátartozik, mikor összejöttünk fele annyit keresett, mint most. De mint mondtam, az ambiciózus pasikra bukom, és ebből is látszik ez nem egyenlő az aktuális anyagi helyzettel.
Egyszerűen csak nem tudom elképzelni, hogy olyan pasival legyek, aki nem akar semmit elérni, nem akar többet, nem akar fejlődni, előbbre jutni.
régebben ugy gondoltam, a leendö páromnak legalább legyen annyija, mint nekem..lakás, auto, munka és minden hitelmentesen.
azota ez annyiban változott, hogy rájöttem, nem is a ez a legfontosabb, hanem az, hogy egyet akarjunk, hogy együtt akarjunk elörébb jutni.
ne az legyen, hogy én sporolok, hajtok, ö meg elmegy a haverokkal ide-oda, ott ver a seggére a pénznek, ahol csak tud.
Nem olvastam el a válaszokat, de ez elég provokatív kérdésnek tűnik.
Igen, fontos, azon a szinten, hogy ne nekem kelljen őt szponzorálni, és tudjunk normálisan élni. Nem kell milliomosnak lennie, de eltartani sem fogok senkit, tudjunk élni, nem luxus színvonalon, de ne a legolcsóbb kajákat kelljen megvenni, egy-két koncert, színház, étterem, évente egy nyaralás.
Még az előző vagyok.
Röviden, egy európai középszínvonalon tudjunk élni.
25 éves nő vagyok, szegény családból jövök, jó pozícióban dolgozom, jól keresek, és az anyagiak számomra fontosak. Lehet azért, mert gyerekkoromban soha nem volt semmim, de boldog gyerek voltam.
Ha most nem lenne párom, akkor valószínűleg, egy magabiztos, céltudatos, sikerorientált férfit keresnék magam mellé, hiszen én is olyan vagyok. Ez nagyon gyakran azzal is jár, hogy valaki jól is keres.
A páromat fiatalon ismertem meg, ő is fiatal volt, de még diákok voltunk, szóval az anyagiak nem játszottak. Mára a párom is nagyon jól keres, fiatal korunk ellenére már mindenünk megvan, úgy élünk, ahogy mindig is szerettünk volna.
Összességében fontos az anyagi biztonság, de csak akkor lényeges, ha érzelmek is társulnak hozzá.
7 éve vagyunk együtt a párommal, a mai napig szerelmet érzek, nem pusztán szeretetet!!!!
Nekem nem volt fontos akkoriban,a párom kifejezetten szegény családból származott,viszont nagyon törekvő volt mindig,és nem volt büdös neki a munka.Nekem ez fontos.Mondjuk meg is lett a gyümölcse,mert már viszonylag jól keres,egy jó munkakörben.
Ha most keresnék párt (majdnem 30 évesen) már azért fontos lenne,hogy az illetőnek legyen egzisztenciája.Nem az,hogy jól kereső gazdag legyen,de ne az utcáról "szedjem össze".
Még tini koromban volt egy hosszú kapcsolatom. Ezalatt a pár év alatt, ha elmentünk valahova én fizettem, ő soha semmire nem hívott meg, mindenre én hívtam meg őt. Nem azért mert nem tellett neki rá, hanem egyszerűen smucig volt.
19 évesen lett vége a kapcsolatnak, onnantól kezdve tudtam, hogy még egy ilyet én nem akarok. Amikor megismertem a mostani párom nem keresett olyan jól(tanár volt), de folyamatosan fejlesztette magát. Azóta szakmát váltott, többet keres, de nem ez a lényeg, hanem, hogy többre akarta vinni, hogy folyton fejlődni akar.
Nem vagyok nő, de szerintem sokszor épp azok a személyes tulajdonságok teszik vonzóvá a férfiakat, amik sikeressé teszik őket a munkájukban is.
Pl. ha valaki okos, talpraesett, magabiztos és jól kommunikál, egy értelmes és őszinte embernek tűnik, az valószínűleg sikeres üzletember vagy értékesítő lehet. Ugyanezek a tulajdonságok pedig a nők számára is vonzóak.
Persze a pénz nem mindig jár együtt a vonzó személyiséggel. De azért ne tagadjuk le, hogy van ilyen is, nem is kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!