Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Gazdag emberekre vall, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gazdag emberekre vall, hogy valakik egy távoli szigeten tartják az esküvőjüket?

Figyelt kérdés

Az elég drága nem?

Most olvastam egy fórumon, hogy valakik Mauritiuson akarják tartani az esküvőjüket... Mennyibe kerül az?

És ilyenkor csak ketten mennek el(férj, feleség) vagy rokonok is? Lagzi is ott van tartva ilyenkor?

2014. jan. 24. 07:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
50%
Nekem is volt pár ismerősöm akik Rómába mentek, vagy Mexikóba stb, iszonyú drága lehet, nem is csoda hogy mindegyik kőgazdag :D
2014. jan. 24. 07:41
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb ilyen gazdag. Van viszont 1-2% aki pl összeszedte rá a pénzt idővel, mert egy ilyen esküvő volt az álma. Ők rendszerint nem viszik a családot, egy hétre megvan az a boldogság amit mindig szeretett volna, aztán jön a mindennapi keccselés. Ők annyiban különböznek csak az átlagtól, hogy ezt mindenáron meg akarták valósítani. Semmi több, és nem fogják megbánni soha, noha mindenki más szerint luxus, meg inkább másra költhetnék azt a pénzt. Kicsit olyan ez, mint ha az lenne a vágyad f1 rajongóként hogy egy 2ülésesben mehess egy kört valamelyik európai futamon. Csak a lóvé segít, de ugye az álom, a vágyak... A futamra ott a tv, de nah... Meg ott körbemenni. Ha megvan a pénz megoldhatod. Ennyit áldozni rá megéri e? Szerintem meg, mert egy örök felejthetetlen emlék, főleg ha valakinek egyszer adathatik meg az életben. Pl az esküvő is, hogy azzal akit szeret egyszer kijut oda, lehet soha többé.

Aztán vannak a nagyzolók, utánzók is akik a látszat miatt mennek. Róluk nem érdemes beszélni (ink providentet veaznek fel, csak hogy villoghassanak)

Van akinek a házasság meg nem erről szól,vagIs az esküvő...

2014. jan. 24. 08:00
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem a magamutogató, sznob, önbizalom hiányos emberekre vall. Egy normális ember tudja, hogy nem ettől függ a boldogsága, hogy hol házasodik. Gondolom Gergely Robiékat láttad. Szerintem gagyi nagyon. Ha tényleg csak róluk szólna a nagy nap, akkor nem lenne tele velük a média.
2014. jan. 24. 08:23
 4/11 anonim válasza:
inkább az újgazdagokra jellemző az ilyen rongyrázás.
2014. jan. 24. 08:39
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon szeretnék egy ilyen esküvőt, régen úgy gonoltam, hogy csak így és sehogy máshogy nem szeretnék férjhez menni. Mostani fejemmel viszont már egyáltalán nem ragaszkodom ehhez.

Nem értek egyet azzal a válaszolóval, aki szerint magamutogató, sznob emberek vágynak egy ilyen esküvőre. Én pont azért vágyom ilyenre, mert csak ketten lennénk a párommal és nem lenne lagzi. És ha jobban belegondolsz nem biztos hogy többe kerül egy ilyen szigetes esküvő, mint egy jó nagy lakodalom.

Mi nem szeretnénk majd nagy lagzit, csak egy egyszerű vacsorát a szertartás után. Nem kell zenekar, vőfély, videós, stb., és inkább egy szuper utazásra költjük a pénzt. Így megspórolod a külföldön kötött házasságkötés maceráját (nem kell a papírmunkával bajlódni) és csak simán élvezni tudod a nyaralást és a családot sem zárod ki a nagy napból.

27/n

2014. jan. 24. 08:55
 6/11 anonim ***** válasza:

Nem értem miért fáj nektek ha más így tartja meg az esküvőjét.

Nekem mondjuk itthon volt egy kis esküvő de ismerek olyat akinek falun 100 fős lakodalma volt 2 millióból olyan rokonokkal akiket egy évben egyszer látnak. Ebből a pénzből már kitelne egy tengerparti esküvő is és sokkal belsőségesebb is lenne. Mindenki csinálja úgy ahogy szeretné és ne irigykedjünk.

2014. jan. 24. 09:03
 7/11 anonim ***** válasza:

Nekem is szimpatikus az ilyen esküvő. Ha csak ketten vannak, akkor csak annyiba kerül mintha nyaralni mentek volna ki. Szóval nem kell hozzá kőgazdagnak lenni. Ha megy a násznép is, akkor viszont nyilván ki kell nekik is fizetni, az már drága mulatság.

Egyébként elmenni Hawaiira és ott megesküdni, nem tartom rongyrázásnak, sem sznobnak.

2014. jan. 24. 12:44
 8/11 anonim ***** válasza:

Van ismerősöm, akik egy távoli szigeten esküdtek. Nekem az volt náluk a fura, hogy nem kettesben mentek, hanem igényelték a rokonság jelenlétét is. Részben. A férj rokonsága nagyjából ott volt, mert ők ki tudták maguknak fizetni az útiköltséget, a feleségnek meg az anyukája se, mert ő meg nem. Ilyenkor szerintem vagy kettesben menjen a pár, vagy legyen tényleg gazdag és állja a szűk rokonság költségét is, ha igényt tart rájuk.

Amúgy ha esküvőt is akarsz tartani egy ilyen helyen, az már nem sokkal dobja meg a költségeket. Már kérdés, hogy itthon elfogadják -e, vagy lehet menni hitelesíttetni.

2014. jan. 24. 13:07
 9/11 anonim ***** válasza:
Persze drága, főleg, ha a repjegy árát nem tudják állni a vendégek. Az én ismeretségi körömben is volt ilyen probléma. Sokan mondták a párnak, hogy meg kellene fontolniuk, hogy ha mindenáron tengerparti esküvőt szeretnének, akkor vagy azzal számolnak, hogy az utazási költségek egy részét nekik kell állniuk, vagy azzal, hogy sokan nem tudnak majd elmenni. Ez pontosan így is történt,a jegy 300 fölött volt fejenként, a meghívottak fele nem tudta kifizetni, ezért nem ment el, a párnak pedig nem volt kerete arra, hogy szülőkön kívül másért kifizessék. Azt mondják, hogy nagyon szép volt és megérte, azért én nem hiszem, hogy ez maradéktalanul igaz, mivel a szűk rokonság nagy része nem volt ott.
2014. jan. 24. 13:55
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk ilyen esküvőnk volt. Nem a rongyrázás vagy a gazdagság miatt (bár hitelt se vettünk fel rá!), az ok nálunk egyszerű volt, a Férjem másik országból származik, nem lett volna pénzünk még a szűk családi kört sem utaztatni, azt pedig egyáltalán nem szerettük volna hogy csak az én vagy csak az ő családja van velünk a nagy napon. Így elutaztunk ketten, aztán mind a két családdal összeültünk egy ünnepi vacsorára, persze már csak akkor amikor amúgy is meglátogattuk volna őket.
2014. jan. 24. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!