Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Igaza van a feleségememnek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaza van a feleségememnek, csak akkor vagyok jó ha pénz van?

Figyelt kérdés

Évek óta nem sikerül egy hosszútávú munkahelyet találnom, de próbálkozom.

Az idei évben 3 hetet sikerült bejelentve dolgoznom és volt egy- két kissebb alkalmi munka amit elvállaltam.

Feleségem folyton piszkál, hogy dolgozzak és minimum havonta tegyek le egy minimálbért az asztalra, mert ő annak a háromszorosát teszi le.

A keresetéből megélünk, én pedig akármilyen munkát nem szeretnék elvállalni, hasznossá teszem magam otthon, gyerekeket oviba viszem, takarítok.

Ha egy nő megteheti, hogy a gyerekekkel legyen, egy férfitől miért furcsa ez.

Mostanában már azt kapom, hogy nem vagyok férfi, mert nincs munkám és rám nem lehet alapozni.

2014. máj. 16. 14:13
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
92%
Én simán cserélnék férjemmel, ha többet keresnék, mint ő.
2014. máj. 16. 14:17
 2/46 anonim ***** válasza:
100%

Itt jön képbe, hogy a pénz nem számít... dehogynem

Próbálkozz, van azért a nem minden olyan munka között is jó, hátha.

2014. máj. 16. 14:18
 3/46 anonim ***** válasza:
88%
Lehetne megértőbb a feleséged. Nálunk is volt hasonló szitu, a férjem fél évig nem tudott elhelyezkedni, de mivel az én fizumból kijöttünk éppen, én nem engedtem meg neki hogy elmenjen pl kőmüves mellé segédmunkásnak, vagy kamionozni. Szerettem és tiszteltem őt annyira, hogy kiálljak mellette a nehezebb időszakában. De azért tettem mert megérdemelte, nem a lábát lógatta otthon sörözés közben, hanem minden nap munkát keresett, interjúkra járt, és láttam rajta az igyekezetet. Ennyit szerintem minimum megérdemel az az ember, akit szeretünk. Utólag sem bántam meg, értékelte hogy mennyire megértő vagyok és érezte hogy szeretem őt, és pár hét után elhelyezkedett egy normális munkahelyen. MEgérte kitartani és együtt átvészelni azt a pár hónapot.
2014. máj. 16. 14:19
 4/46 anonim ***** válasza:
89%

Abban igaza van, hogy nem lehet rád számítani.

Mégis mi a szakmád, végzettséged, hogy nem vállalsz e bármit?

A szavaidból úgy érzem te nem is akarsz dolgozni, neked ez az állapot tökéletesen megfelel.

2014. máj. 16. 14:20
 5/46 anonim ***** válasza:
93%
És, ha valami miatt felmondanak a nejednek, akkor mit csináltok? Ketten takarítotok majd otthon?
2014. máj. 16. 14:22
 6/46 anonim ***** válasza:
50%

Ha tenyleg ellatsz megcsinalsz mindent ami amugy haztartasi, nem ertem mi baja a felesegednek...

Tehat ha neki nem kell otthon semmit csinalnia, fozest, mosast, hazimunkat.

Elvegre ha egy notol ez jo, akkor miert ne mukodhetne forditva?

Teny hogy ez a forditott felallas szokatlan, de nem mondanam hogy igazsagtalan.

2014. máj. 16. 14:24
 7/46 anonim ***** válasza:
96%
Azért a nők általában nem óvodás gyerekkel vannak otthon, hanem csecsemővel és ha dolgoztak előtte, akkor GYED-et kapnak. Én is itthon vagyok, de így is több, mint havi 100 eFt-ot teszek hozzá a családi kasszához. Ha meg lejár a 2 év, húzok vissza dolgozni és munka mellett fogom ellátni a háztartást, meg vinni oviba a gyereket.
2014. máj. 16. 14:26
 8/46 anonim ***** válasza:
8%

Utolso, ilyen felesegrol altalaban csak almodnak :)

Nalunk pont forditottja van, en dolgozok, felesegem nem. Es nincs semmilyen gyed, mert ahhoz elotte ugye jarulekfizetonek kellett volna lennie.

2014. máj. 16. 14:27
 9/46 A kérdező kommentje:

Azt mondja, hogy elege van abból, hogy jó pár éve ő a fő kenyérkereső, szememre veti, hogy alig tudott itthon maradni a gyerekekkel, mert 1 évesen mindkettőt bölcsődébe kellett adni, mert akkoriban is munkanélküli voltam.

Egyre kevésbé látom az esélyt arra, hogy lesz még rendes munkahelyem.

Folytonosak a viták, elmérgesedett a helyzet, pedig magamra alig költök.

2014. máj. 16. 14:27
 10/46 anonim ***** válasza:
96%
Akkor nem "rendes" munkahelyet kell keresni, hanem BÁRMILYET.
2014. máj. 16. 14:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!