Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaza van a feleségememnek, csak akkor vagyok jó ha pénz van?
Évek óta nem sikerül egy hosszútávú munkahelyet találnom, de próbálkozom.
Az idei évben 3 hetet sikerült bejelentve dolgoznom és volt egy- két kissebb alkalmi munka amit elvállaltam.
Feleségem folyton piszkál, hogy dolgozzak és minimum havonta tegyek le egy minimálbért az asztalra, mert ő annak a háromszorosát teszi le.
A keresetéből megélünk, én pedig akármilyen munkát nem szeretnék elvállalni, hasznossá teszem magam otthon, gyerekeket oviba viszem, takarítok.
Ha egy nő megteheti, hogy a gyerekekkel legyen, egy férfitől miért furcsa ez.
Mostanában már azt kapom, hogy nem vagyok férfi, mert nincs munkám és rám nem lehet alapozni.
"alig tudott itthon maradni a gyerekekkel, mert 1 évesen mindkettőt bölcsődébe kellett adni, mert akkoriban is munkanélküli voltam"
ezt nem ertem, ha otthon voltal akkor miert nem tudtal te lenni a gyerekekkel? miert kellett a bolcsode?
"1 évesen mindkettőt bölcsődébe kellett adni, mert akkoriban is munkanélküli voltam"
??? Ha nem dolgoztál, akkor miért volt bölcsődében a gyerek?
Feleségem szerint bejelentett munkahely kell, mert nem lesz nyugdíj.
Azt is megkapom nap mint nap, hogy ő rengeteget dolgozik, mégsem jut neki egy szezonban egy új ruha, táska, nem tudunk a gyerekekkel programot csinálni, mert a hitelfizetés mellett minden fillérre szükség van.
Szerintem pedig nem az anyagiak számítanak, a gyerekek sokkal jobban ragaszkodnak hozzám aki kiegyensúlyozott vagyok, mint feleségemhez aki állandóan ideges az anyagiak miatt.
Ne is haragudj, de igaza van. milyen családapa vagy te? a feleséged dolgozzon, keressen pénzt 4 főre? te meg nem vállalsz el akármit. agysebész végzettséged van?
este jó a tükörbe nézni, férfinek érzed te magad?
ha felelősségteljes lennél, mennél akárhova, hogy a gyerekeidnek legyen mit enni adni! undorító!
megérdemedneéd, hogy otthagyjon aztán menjél haza anyádhoz lakni!
szánalmas egy embert vagy te.
és ha majd a gyereknek kell ez+az? akkor majd apuci megoldja? persze. kicsesznélek mint macskát! nincs sok időd szerintem !
Azt irod hogy megeltek, aztan meg kiderul hogy megse annyira...
Azert megprobalhatnal hozzajarulni valamennyivel a csaladi kasszahoz.
Nalunk mondom ugyanez van forditva, felesegem nem dolgozik harom eve, mert nem talalt semmit, aztan meg a kicsivel volt otthon, es nnincs semmi se gyed se gyes mivel ahhoz elotte dolgoznia kellett volna. Megelunk az en keresetembol, persze az az ara, hogy tavolabb tudok csak lakast berelni a munkahelyemtol es napi masfel orat ingazok oda is vissza is.
Nyilvan nem nyaggatom vele, de jolesne persze ha valamennyivel o is be tudna szallni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!