Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Igaza van a feleségememnek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaza van a feleségememnek, csak akkor vagyok jó ha pénz van?

Figyelt kérdés

Évek óta nem sikerül egy hosszútávú munkahelyet találnom, de próbálkozom.

Az idei évben 3 hetet sikerült bejelentve dolgoznom és volt egy- két kissebb alkalmi munka amit elvállaltam.

Feleségem folyton piszkál, hogy dolgozzak és minimum havonta tegyek le egy minimálbért az asztalra, mert ő annak a háromszorosát teszi le.

A keresetéből megélünk, én pedig akármilyen munkát nem szeretnék elvállalni, hasznossá teszem magam otthon, gyerekeket oviba viszem, takarítok.

Ha egy nő megteheti, hogy a gyerekekkel legyen, egy férfitől miért furcsa ez.

Mostanában már azt kapom, hogy nem vagyok férfi, mert nincs munkám és rám nem lehet alapozni.

2014. máj. 16. 14:13
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
100%

"alig tudott itthon maradni a gyerekekkel, mert 1 évesen mindkettőt bölcsődébe kellett adni, mert akkoriban is munkanélküli voltam"

ezt nem ertem, ha otthon voltal akkor miert nem tudtal te lenni a gyerekekkel? miert kellett a bolcsode?

2014. máj. 16. 14:33
 12/46 anonim ***** válasza:
100%
Hát azért a minimálbér 3x-osa nem olyan sok pénz, amiből vígan el lehet éldegélni. Én valamilyen szinten megértem a feleséget. Viszont azzal alapvetően nincs gond, ha a nő helyett a férfi van otthon.
2014. máj. 16. 14:33
 13/46 Andizsuzsi ***** válasza:
100%

"1 évesen mindkettőt bölcsődébe kellett adni, mert akkoriban is munkanélküli voltam"

??? Ha nem dolgoztál, akkor miért volt bölcsődében a gyerek?

2014. máj. 16. 14:35
 14/46 A kérdező kommentje:

Feleségem szerint bejelentett munkahely kell, mert nem lesz nyugdíj.

Azt is megkapom nap mint nap, hogy ő rengeteget dolgozik, mégsem jut neki egy szezonban egy új ruha, táska, nem tudunk a gyerekekkel programot csinálni, mert a hitelfizetés mellett minden fillérre szükség van.

Szerintem pedig nem az anyagiak számítanak, a gyerekek sokkal jobban ragaszkodnak hozzám aki kiegyensúlyozott vagyok, mint feleségemhez aki állandóan ideges az anyagiak miatt.

2014. máj. 16. 14:36
 15/46 anonim ***** válasza:
99%

Ne is haragudj, de igaza van. milyen családapa vagy te? a feleséged dolgozzon, keressen pénzt 4 főre? te meg nem vállalsz el akármit. agysebész végzettséged van?

este jó a tükörbe nézni, férfinek érzed te magad?

ha felelősségteljes lennél, mennél akárhova, hogy a gyerekeidnek legyen mit enni adni! undorító!

2014. máj. 16. 14:37
 16/46 anonim ***** válasza:
80%
KAMU!
2014. máj. 16. 14:38
 17/46 anonim ***** válasza:
97%

megérdemedneéd, hogy otthagyjon aztán menjél haza anyádhoz lakni!

szánalmas egy embert vagy te.

és ha majd a gyereknek kell ez+az? akkor majd apuci megoldja? persze. kicsesznélek mint macskát! nincs sok időd szerintem !

2014. máj. 16. 14:39
 18/46 anonim ***** válasza:
0%
Akinek nem tetszik, hogy nem dolgozol bejelentett munkahelyen, az szerezzen neked munkát, te meg szépen elvállalod és nem finnyázol. Addig örüljön, míg neki van munkája! Még vele is megtörténhet, hogy felmondanak neki, mert tegyük fel bezár a cég...
2014. máj. 16. 14:39
 19/46 anonim ***** válasza:
49%

Azt irod hogy megeltek, aztan meg kiderul hogy megse annyira...

Azert megprobalhatnal hozzajarulni valamennyivel a csaladi kasszahoz.

Nalunk mondom ugyanez van forditva, felesegem nem dolgozik harom eve, mert nem talalt semmit, aztan meg a kicsivel volt otthon, es nnincs semmi se gyed se gyes mivel ahhoz elotte dolgoznia kellett volna. Megelunk az en keresetembol, persze az az ara, hogy tavolabb tudok csak lakast berelni a munkahelyemtol es napi masfel orat ingazok oda is vissza is.

Nyilvan nem nyaggatom vele, de jolesne persze ha valamennyivel o is be tudna szallni.

2014. máj. 16. 14:40
 20/46 A kérdező kommentje:
Én akartam, hogy járjanak bölcsődébe, mert ha volt egy- egy alkalmi munka akkor bármikor menni tudjak, sajnos nem sok munkám volt akkoriban sem, bárcsak lett volna.
2014. máj. 16. 14:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!