Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért hiszi a párom, hogy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszi a párom, hogy az a normális, az alap dolog, hogy a párok beleolvashatnak a másik fb-jába, telefonjába?

Figyelt kérdés

Sokszor szétmentünk már a Facebook miatt. Felvetettem, hogy töröljük magunkat, ő nem hajlandó.

Most azért problémázik, mert nem mutatom meg neki a levelezéseimet. Régen megmutattam, gondoltam nincs titkolnivalóm, miért ne láthatná. Mindent félreértett, kombinálni kezdett.

Nincs egy hete, hogy újra kibékültünk, sokadjára. Megy a hiszti részéről, hogy titkolni valóm van, ismerkedek a háta mögött stb.

Én nem akarok megint azért veszekedni, mert valaki ír egy fél gondolatot, és ő félreérti. És azt se szeretném, hogy megint törölje az ismerőseimet, ez olyan gyerekes dolog.

Mondtam, kérdezze meg 10 ismerősét, hányan látják a párjuk fb-ját. Azt mondta, az első ember akit megkérdezett, egyetért vele, hogyha nincs titkolnivalóm, mutassam meg kivel, miről levelezek...

2014. ápr. 29. 14:53
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:
Nem is az, hogy elrontottad, de magamra visszatekintve nekem elég nehéz volt, hogy először nekem is ugye hagyta az exem, utána meg már nem, és hát ilyenkor ha esetleg te párod is lelki gondokkal küzd, akkor még több hülyeség tőr fel az emberben. Ne hibáztasd magad, te csak ezzel is jót szerettél volna.
2014. ápr. 29. 21:37
 52/60 anonim ***** válasza:
56%

"Megy a hiszti részéről, hogy titkolni valóm van, ismerkedek a háta mögött stb. "

Talán magából indul ki...

Egyébként én is úgy vagyok vele, hogy ha nincs titkolni valóm akkor nem háborodok fel azon ha beleolvas az fbs levelezéseimbe a férjem. Bár én törölni szoktam őket megszokásból. Amúgy simán nyitva szoktam hagyni a fiókot, nem lépek ki belőle.

Amúgy tudjuk is egymás jelszavait mindenhova. Én be is szoktam lépni hozzá, de csak játékhoz (honfoglaló) használom. Nem olvasok bele.

Amúgy aki ennyire szívbajos, kombinálós, ismerőstörölgetős???????? ott nem stimmel valami agyban.

2014. ápr. 30. 01:13
 53/60 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy ő azt hiszi, de ez nem normális dolog: birtoklás. Nagyon szűk pórázon akar téged tartani az, aki ezt teszi.
2014. ápr. 30. 08:39
 54/60 anonim ***** válasza:
79%

Szánalmasak vagytok mindketten.

Ő, mert azt hiszi, joga van kisajátítani, te pedig, mert még vele vagy.

Nem arról van szó, hogy ne nézhetné meg, ha nincs titkolnivalód, de egyáltalán hogy merül ez fel benne? Magánszféra is van a világon (bármilyen személyes levelezés, stb.), amit illik tiszteletben tartani - ha van titkod, ha nincs.

Bennem - sem a páromban - fel sem merült ilyen h.lyeség. Bízok benne, ő is bennem (ha meg akarnánk csalni egymást, simán megtehetnénk), meg a személyes teret megadjuk a másiknak.

2014. ápr. 30. 13:20
 55/60 anonim ***** válasza:
35%

54: "Szánalmasak vagytok mindketten."

Te vagy szánalmas, amiért azt gondolod, hogy csak, mert adódik vhol egy probléma azt nem megoldani kell, hanem abból ki kell lépni.

Tipikus ovis felfogás ez is, hogy jujj, megsértette a jogaimat, meneküljünk előle, minek megbeszélni, közös nevezőre jutni, vagy megoldást találni menekülés helyett!

Aki hibázik, vagy rosszat tesz a másikkal az már nem is ember, aki meg még is emberként tekint arra az meg egy idióta. Sőt, aki így tesz csak is szemét lehet és még sorolhatnám. Gondolom ezek után még te vallod magad felnőttnek, hogy a problémák megoldása helyett inkább lelépsz, menekülsz?! :D :P Grat!

2014. ápr. 30. 13:41
 56/60 anonim ***** válasza:
30%

"tt kezdődnek a gondok, felesleges féltékenységek stb.

Egy komoly párkapcsolatban, házasságban nincs olyan, hogy a párom magánszférája. Vki vagy kapcsolatban akar lenni, vagy nem. Tiszteletben kell tartani a másik felet, de ettől még amint pár kapcsolatban élsz, onnét kezdve nem kéne, hogy olyan legyen, hogy te figyu már ez az én területem kopj le innét."

Aki ezt írta annak igaza van. Köztünk a férjemmel nincsenek titkaink egymás előtt, tudjuk egymás jelszavait, nem jelentkezünk, lépünk ki valahonnan hogy nehogy a másik meglássa. Ez szánalmas...és olyan, mintha rejtegetni kellene valamit, vagy valakit..... Akinek nincs titkolni valója, nem tart szeretőt és ilyenek, azt nem zavarja ha beleolvas a párja a levelezésébe. Ennyi.

Bár az se normális aki igazi nevet ad meg a szeretőjének. Hátha megtalálja a neten:D de mindegy..

2014. ápr. 30. 16:25
 57/60 anonim ***** válasza:
Mindnenki szánalmas, oké? :D Iszapbírkozzatok még.. Kész.
2014. ápr. 30. 17:08
 58/60 mustafa33 ***** válasza:
Aki bizalmatlanságról kiabál, hogy ha a párjának nem tetszik, hogy belenéz a levelezésébe, ugyanakkor ő úgy tartja neki joga van felügyelni párja magánszféráját és az nem bizalmatlanság, az egyszerűen képmutató.
2014. ápr. 30. 20:47
 59/60 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Azért vagyunk együtt, mert szeretjük egymást. Csak amikor eszébe jut ez a face dolog, szinte kifordul önmagából.

2014. ápr. 30. 21:50
 60/60 anonim ***** válasza:

aztan meg majd az jon hogy nem mehetsz el egyet sorozni a haverokkal csak ha ot is viszed...

ezt a birtokolnivagyo tipust gyorsan le kell epiteni.

2014. máj. 6. 16:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!