Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszi a párom, hogy az a normális, az alap dolog, hogy a párok beleolvashatnak a másik fb-jába, telefonjába?
Sokszor szétmentünk már a Facebook miatt. Felvetettem, hogy töröljük magunkat, ő nem hajlandó.
Most azért problémázik, mert nem mutatom meg neki a levelezéseimet. Régen megmutattam, gondoltam nincs titkolnivalóm, miért ne láthatná. Mindent félreértett, kombinálni kezdett.
Nincs egy hete, hogy újra kibékültünk, sokadjára. Megy a hiszti részéről, hogy titkolni valóm van, ismerkedek a háta mögött stb.
Én nem akarok megint azért veszekedni, mert valaki ír egy fél gondolatot, és ő félreérti. És azt se szeretném, hogy megint törölje az ismerőseimet, ez olyan gyerekes dolog.
Mondtam, kérdezze meg 10 ismerősét, hányan látják a párjuk fb-ját. Azt mondta, az első ember akit megkérdezett, egyetért vele, hogyha nincs titkolnivalóm, mutassam meg kivel, miről levelezek...
Csak az első sorodat olvastam, a többit felesleges. Aki a FB miatt szakít, pfffff. Szánalmas.
Amúgy ha nincs titkolni valód, miért ne olvashatna bele?!
Ha nincs titkolnivalód miért nem mutatod meg? Mit lehet félreérteni, ha nincs semmi?
Ha felnőtt ember létetekre ekkora gondot okoz a fb, akkor töröld magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!