Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszi a párom, hogy az a normális, az alap dolog, hogy a párok beleolvashatnak a másik fb-jába, telefonjába?
Sokszor szétmentünk már a Facebook miatt. Felvetettem, hogy töröljük magunkat, ő nem hajlandó.
Most azért problémázik, mert nem mutatom meg neki a levelezéseimet. Régen megmutattam, gondoltam nincs titkolnivalóm, miért ne láthatná. Mindent félreértett, kombinálni kezdett.
Nincs egy hete, hogy újra kibékültünk, sokadjára. Megy a hiszti részéről, hogy titkolni valóm van, ismerkedek a háta mögött stb.
Én nem akarok megint azért veszekedni, mert valaki ír egy fél gondolatot, és ő félreérti. És azt se szeretném, hogy megint törölje az ismerőseimet, ez olyan gyerekes dolog.
Mondtam, kérdezze meg 10 ismerősét, hányan látják a párjuk fb-ját. Azt mondta, az első ember akit megkérdezett, egyetért vele, hogyha nincs titkolnivalóm, mutassam meg kivel, miről levelezek...
Sokszor szétmentünk már a Facebook miatt.
ennyi pont elég, hogy ne olvassam tovább. Ezt 16 éveseknél megértem, később annyira több. Ha meg többször megtörténik, elég buta kapcsolat lehet, sok értelme biztos nincs.
A barátod érzelmileg sérült, de nekem van egy olyan érzésem, hogy te sem vagy teljesen makulátlan. Egyik kutja, másik ebb, szenvedjetek mégbentebb. Bentebb, a sűrű erdőbe. Külső segítséggel kievickélhettek, önállóan nem sok esélyt látok.
#3, nem gondolod, hogy egy picikét igazságtalan vagy? Nem a kérdező nem törli magát vagy bírja ki, hogy nem használja, hanem a párja.
Mi ne nézünk bele egymás levelezésébe, de ha úgy alakul, akkor megkérem h nézze meg az enyémet vagy ő fordítva. Tudjuk egymás jelszavát is. Ami a legfontosabb pl., hogy én nem levelezek más férfiakkal, kivéve rokonokkal akikre féltékeny lehetne. Szerintem nem normális ha vki napi szinten az ellenkező nemből levelezget vkivel.Elég sok kapcsolat tönkremegy így, mert egy idő után elmennek a beszélgetések más irányba..tudom volt nálunk is iylen. Épp ezért ha megnézné a leveleim látná kikkel levelezek, de nem hinném hogy a barátnőimmel folytatott csevegést meg szívesen olvasná. :)
Az se normális, h ő letörölget ismerősöket, de az sem hogy titkolózni kell egymás előtt.
Ha szakítani akarsz vele a face miatt, ha neked a face fontosabb, azért miért kérsz itt rá másoktól engedélyt?
Szakíts vele azt annyi, ha neked megéri.
Szerintem is gyerekes ilyen dologból ügyet csinálni, de nem csak a te részedről, hanem a párod részéről is.
Amúgy, ha nincs valóban takargatni valód, akkor ne könyveld el előre, hogy törölni fog ismiket is, hagy kutakodjon, aztán majd megunja. Ha meg még is törölne vkit, és ismerős besértődne ilyenen, az meg hagy sértődjön be, miért fontosabb az, mint a párod lehiggadása?
mind a ketten nezztek meg egymaset,es ott azonnal töröljetek magatokat.
Mennyivel jobb lenne az elet FB nelkül!
"30+ :)"
Én ezt csak szomorú fejjel tudtam volna kiírni. Annyira ne legyél büszke, mert igazán nincs mire.
30 fölött még nem jutottatok el odáig sem, hogy egyáltalán azt tudjátok, hogy a másik kell-e nektek. Szép kilátások.
Én házas vagyok, az összes jelszót tudjuk mindketten a másik dolgaihoz. Borzasztó egyszerű oka van. Férjem keveset van gép előtt, általában engem kér meg, hogy nézzek rá erre - arra. Magamtól sose nézném meg, gondolom ő se szokott az enyémbe kotorni. Viszont bármikor megteheti. Titkolni valóm nincs és ennyi.
Neked viszont van titkolni valód. Egy párkapcsolatban élő állítólag felnőtt ember miért hagyja, hogy más férfiak kompromittáló dolgokat írogassanak neki? Szerintem amit valaki félreért, azt félre is lehet érteni.
A párod helyett inkább az ismerőseidet kérd meg rá, hogy tartózkodjanak már az ilyesfajta kommentektől.
Persze csak akkor, ha te nem az a 30 múltam, de még mindig kitehetem a pucér képem kategória vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!